Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
23.07.2024, 18:11
Z doświadczenia wiem że jak napiszesz maila i dodasz w uwagach do zamówienia to da radę by ci wysłali wprost na punkt, bez adresu twojego ani nic
5F-ADB WHITE !!!
MDMB-butinaca PURE WHITE !!!
Zapach cudowny, mleczny, lekko chemiczny, wręcz odurzający ale nie odrzucający.
Butinaca sypka, 5f-adb lepkie, lekko kleiste
Nie rozgniatać w samarce bo przyklei się.
Wrzucamy grudkę 5f-adb, trochę więcej butinaca, do miseczki lub słoiczka.
Rozpuszczamy w acetoniku, rozpuszcza się świetnie (z reguły jeżeli coś pływa, to robimy zlewkę, będzie niewielka strata towaru ale nie ma sensu palić grudki, jeżeli są to np. resztki reagentów czy coś), te sorty rozpuszczają się rewelacyjnie. Wrzucamy podkład, coś co będziemy palić. Suszymy. Palimy...
OSTROŻNIE!
Wydajność "sto razy sto", czytaj milion. Maczanki wyjdzie dużo, nabijasz lufę, jak leci dym to tylko lekko musnąć płucko i jest POEZJA.
MDMB-butinaca PURE WHITE !!!
Zapach cudowny, mleczny, lekko chemiczny, wręcz odurzający ale nie odrzucający.
Butinaca sypka, 5f-adb lepkie, lekko kleiste
Nie rozgniatać w samarce bo przyklei się.
Wrzucamy grudkę 5f-adb, trochę więcej butinaca, do miseczki lub słoiczka.
Rozpuszczamy w acetoniku, rozpuszcza się świetnie (z reguły jeżeli coś pływa, to robimy zlewkę, będzie niewielka strata towaru ale nie ma sensu palić grudki, jeżeli są to np. resztki reagentów czy coś), te sorty rozpuszczają się rewelacyjnie. Wrzucamy podkład, coś co będziemy palić. Suszymy. Palimy...
OSTROŻNIE!
Wydajność "sto razy sto", czytaj milion. Maczanki wyjdzie dużo, nabijasz lufę, jak leci dym to tylko lekko musnąć płucko i jest POEZJA.
24.07.2024, 11:44
(23.07.2024, 05:35)DGEloV napisał(a): Lipa że nie bezpośrednio do paczkomatu
Wam to się w głowach pomieszało. Nie, tak, tak nie, tak też nie. Albo się decydujesz na zamówienie tak jak sobie sklep zastrzega albo odbij. Proste. Widocznie chłop nie ma możliwości na wysyłkę na paczkomat.
28.07.2024, 12:11
A co za kłopot podać punkt Pick up? Żaden.
Pytanko. Czy Vendor posiada mdpihp? Czy tylko mdphp?
Pytanko. Czy Vendor posiada mdpihp? Czy tylko mdphp?
09.08.2024, 01:53
Ktoś testował może MDPiHP crystal od Designer-Chems ?
Zamierzam się żeby zamówić 5gram na testa do vapo. Jestem ciekaw co ktokolwiek powie o tym odczynniku i pomyśle z vaporyzowaniem(?)
Pozdrawiam!
Zamierzam się żeby zamówić 5gram na testa do vapo. Jestem ciekaw co ktokolwiek powie o tym odczynniku i pomyśle z vaporyzowaniem(?)
Pozdrawiam!
15.08.2024, 21:52
Ten sprzedawca z jakiegoś powodu otrzymał bardzo bezlitosne komentarze od właściciela sceny RC, Rene.
Osobiście nie lubię Rene, ale mimo to muszę przyznać, że trochę mnie to zaniepokoiło.
Czy produkty są wiarygodne? Interesują mnie głównie pirolidyny.
Osobiście nie lubię Rene, ale mimo to muszę przyznać, że trochę mnie to zaniepokoiło.
Czy produkty są wiarygodne? Interesują mnie głównie pirolidyny.