Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
12.08.2024, 20:35
Zawsze można otworzyć własny sklep 😆
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
16.08.2024, 15:25
(16.08.2024, 15:16)Lifeisbrutal napisał(a): zygolus Masz jasno w regulaminie napisane od 2-5 dni roboczych. Wczoraj było święto więc logiczne, że nie pracowali. Ja z reguły pake mam w ciągu 2 dni.
Wiem...ale po poniedzialku jest jeszcze wtorek i środa...chce po prostu wiedzieć czy zawsze trzeba sie uzbrajac w takie poklady cierpliwosci i bardziej być przygotowanym na te "5dni" niż "2dni"
16.08.2024, 15:39
Też zamawiałem, w mniej wiecej w takim terminie, ale pablo wysyła notkę ze 2-5dni roboczych i trzeba czekać. Wszystko musi byc zalatwione safe.
Swoja droga fchuj podoba mi sie w tej notce "im mniej wiadomosci tym lepiej, to nie radiostacja zeby sprawdzac lacznosc". Kulturalne ale dobitne
Swoja droga fchuj podoba mi sie w tej notce "im mniej wiadomosci tym lepiej, to nie radiostacja zeby sprawdzac lacznosc". Kulturalne ale dobitne
16.08.2024, 15:49
zygolus weź pod uwagę, że zniknęło w praktycznie jednym czasie kilka sklepów z rynku (lub wyleciały z polecanych), przez co ma na pewno o wiele więcej roboty z zamówieniami u siebie
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
16.08.2024, 16:19
Srajcie dalej żarem że paczka nie doszła w 1-2 dni to escobar się wkurwi i podziękuje za współprace następnym razem bo jeśli nie minęlo 5 dni roboczych to po chuj pisać i siać panike?
16.08.2024, 16:55
W ani jednym słowie nie napisałem cos co mozna odebrac jako sranie zarem. Odpowiedziałem na post zygolusa, że jak zamawiał w poniedziałek to Pablo wyrazne daje znac, ze moze to być 2-5 dni roboczych wiec w jego przypadku to nawet przyszły pon/wt wchodzi w gre. Chlopak pewnie zmartwiony, bo dzisiaj już piatek. Ale mimo wszystko zycze mu z całego serca aby jeszcze dzisiaj gołąb wylądował