Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
20.08.2024, 04:00
Czołem. Czy 4mmc działa ,,pobudzająco" ? Czyli jak poszła na nocka na 3cmc to za dnia małe ilości dociagane utrzymają na nogach do wieczora ? Tolerka wyjebana mocno przez cmc.
(14.08.2024, 16:49)kot_kreskowy napisał(a): LOBO
A wiesz, że jest coś takiego jak 'preferencje' ?
Nie każdemu pasuje wypierdalacz noradrenaliny.
Ja zamiast tego wybiorę dla siebie bandita, ewentualnie pójdę w 4cmc bo i jedno i drugie jest po prostu łagodniejsze w działaniu😁
Nie twierdzę, że to jest złe. Po prostu gusta są różne i
Primo - Przede wszystkim to nie wiem do czego pijesz, bo chyba zle odczytales i zrozumailes mua wypociny!
Ultimo bambino - odf kiedy to mefedron jest wypierdalaczem noradrenaliny hmm? a poza tym pamietam ze numero uno u Ciebie jest one and only mefistofeles ;-)
Newforbhppro po takim miksie i tolerce...to anakonda pozradna 4MMC, i dobranocka i spaćku grzecznie ;-)
20.08.2024, 17:00
potwierdzone info. 2 razy podchodzilem do mefa po nepie i wyjebalo mnie doo spania
prostuj się kurwo
20.08.2024, 18:07
(13.08.2024, 08:02)LOBO napisał(a): Wstaw fotke i wiecej szczegolow poprosze, jakie dawkowanie i droga aplikacji?
Mefedron na wejście przez nos, wtedy jest większy speed, potem przez żołądek, jak chcę się wyluzować.Fotki nie zrobię, bo materiał dawno przemielony. Pierwszy sort jaki dostałem działał właśnie tak jak powinien działać, czyli każda laga poprawiała humor, była czysta głowa i wejście na libido. Drugi jaki otrzymałem wyglądał trochę inaczej, miał twarde małe kryształki, tamten też miał ale był tak suchy i sypki, że prawie nie trzeba było używać karty by skruszyć, wystarczyło zgnieść w worku, wyglądały prawie identycznie w sumie, tylko ta mała różnica. No i działał inaczej, bardziej jak 3CMC tylko z opóźnieniem i to wejście dopaminowe trwało długo, ale było wg mnie nieprzyjemne, przy trójce jest to bardzo przyjemny stan. Nie poprawiał w żaden sposób libido, bardziej kurczył ptaka jak przy amfetaminie, takie jest moje zdanie, przerwy robię krótkie pomiędzy sesjami, ale doskonale wiem kiedy coś działa dobrze, a kiedy jest niedopracowane. Dobry materiał działa za każdym razem i daje przyjemne odczucia. Ostatnio Bandit wg mnie jest stale równy i robi na mnie wrażenie.
20.08.2024, 20:55
A zakładając wypoczęty organizm, przerwa od BK to profl działania 4mmc nadal będzie ( opieram się na waszych wpisach w tym dziale ) głównie rozlewający, kanapowy itd ? Zero speeda, clearhead , pobudzenia, motywacji do działania ? Nie lubię nic co otępia, zamula . Faza po ziole to dla mnie jakaś masakra np
20.08.2024, 21:54
Tzn wiesz, musisz się wstrzelić z dawką by było ---- idealnie ---
To nie jest tak, że jak weźmiesz mefa to idziesz spać, to nie ten profil działania, tu chodzi o to, że jak to weźmiesz po jakiś silnych stimach to mef Cię dosłownie wyciszy
Jak masz przerwe od BK to na mefie ja potrafiłam lecieć i 2 dni bez spania on swego rodzaju stymuluje w odpowiedni sposób, na tym polega jego magia
jedni go kochają za jego serotoninowy masohizm inni nienawidzą właśnie za zbyt małą stymulację, tu pod tym względem wygrywa 3MMC/3CMC
To nie jest tak, że jak weźmiesz mefa to idziesz spać, to nie ten profil działania, tu chodzi o to, że jak to weźmiesz po jakiś silnych stimach to mef Cię dosłownie wyciszy
Jak masz przerwe od BK to na mefie ja potrafiłam lecieć i 2 dni bez spania on swego rodzaju stymuluje w odpowiedni sposób, na tym polega jego magia
jedni go kochają za jego serotoninowy masohizm inni nienawidzą właśnie za zbyt małą stymulację, tu pod tym względem wygrywa 3MMC/3CMC
Jak nigdy nie brałeś B-K, to weź pierwszą lagę około 150- 200 mg, przez nos, poczujesz pełny profil tej substancji (niestety cholernie uzależniający również), to wejście, gdy Ciebie poklepie jak MDMA(nie przestrasz się), potem jest chwila zastanowienia co to było i dlaczego było tak zajebiście, następnie dostaniesz ogromnej ochoty na seks, zrobi z Ciebie elokwentną osobę, da ci energii, jednocześnie w glowie będziesz miał przyjemny spokój. Stan ten utrzymuje się około 2 godzin na początku, będziesz miał straszną ochotę żeby dorzucić, ale tego stanu na wejście juz nie uświadczysz, musiałbyś zwiększać dawki, tylko mija się to z celem ponieważ większe ilości Ciebie oglłupią i spowodują nieprzyjemne schizy w które ty będziesz wierzył a które nie mają miejsca (kumpel ostatnio na rybach zapytany co Ty robisz - "strzelam do kaczek" kaczek kurwa nigdzie nie było. Jak ja znów chciałbym poczuć ten stan, niestety poprzez częste zażywanie pełny profil działania u mnie nie występuje. Chociaż pierwszy sort od Esco mnie przyjemnie poklepał. Dla mnie dobry Mefedron to pojebany król wśród substancji zmieniających świadomość.