Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
22.08.2024, 08:52
Jak ma się nep do apvp,apihp ? Wiem ,że to nie to samo ,ale czy moc jest choć w połowie taka sama? Szczury przyzwyczajone do alfy nie zawiodą się?
22.08.2024, 10:47
Terrorysta kompletnie nijak, całkiem inne działanie nie licząc stymulacji.
Jak już porównywać profilem dzialania to chyba do Hexa, z tym że Nep bywa chimeryczny albo jak kto woli kapryśny jak kobieta która nie wie do czego się przyczepić.
Sztuka w obsłudze Nepa leży w dopasowaniu dawki startowej, dziś dotrze recenzja bo poprzednia zjadł mi dysk razem z czescia sys32
Jak już porównywać profilem dzialania to chyba do Hexa, z tym że Nep bywa chimeryczny albo jak kto woli kapryśny jak kobieta która nie wie do czego się przyczepić.
Sztuka w obsłudze Nepa leży w dopasowaniu dawki startowej, dziś dotrze recenzja bo poprzednia zjadł mi dysk razem z czescia sys32
22.08.2024, 21:45
Terrorysta Alfica to pyro, nep mocno stymuluje ale to inna grupa. Hex/pentedron najbardziej podobny z tego co było do Nepa. Obecnie i tak nie znajdziesz mocniejszego stima w PL🏆
Ten nepik jest zajebisty! Nie dość że pięknie wygląda to w działaniu jest doslownie kosior. Małe dawki ( jak dla mnie ) 30 - 40 mg już dobrze na mnie dzialają a ja zawsze napierdalam dość srogie dawki stimów Nie mam jakiegoś ogromnego ciśnienia na dorzucanie tak jak w przypadku alfy a to też ogromny plus. Polecam ten sorcik wszystkim miłośnikom mocnego pobudzenia i mam nadzieje że sort nie zmieni się przez dług czas
25.08.2024, 22:29
Chodziło mi to czy topi się tak dobrze jak apihp/pvp i czy dym przyjemny , to że sorty od Pabla igła to wiem
28.08.2024, 13:41
******* oplacone to pewnie ok **** bedzie nepik u mnie az mi sie srac chce jak mysle co sie bedzie dzialo. Napisze recenzje czy wyebalo bardziej pod sprzatanie czy pod yebanie lozka w kapsule medytacyjnej i fantazje od beznogich babach. A moze bede chcial rozyebac komus ryj. Ach, to oczekiwanie jest taka przyjemna tortura.
Epsiakos napisał 28.08.2024, 20:27:
Prosze bys nie podawal dnia dostarczenia paczki, nawet przyblizonego.
Prosze bys nie podawal dnia dostarczenia paczki, nawet przyblizonego.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
28.08.2024, 14:04
Ezotoriusminimus jak Ty masz takie jazdy że komuś ryj chcesz rozjebać to może lepiej tego nie żryj, skończysz na rozprawie sądowej jak Lifeisbrutal