Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Godzilla pills - Opinie o produkcie
24.08.2024, 11:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2024, 11:22 przez Lifeisbrutal.
Powód edycji: Literówka xD
)
Godzilla pills
Dawkowanie : 230 mg ( pixa)
Pierwsze działanie odczuwalne po około 40 minutach do godziny czuć pełną moc. Trzyma dwie godziny.
Mdma jadłem kilka razy w życiu dlatego moja tolerancja jest bardzo niska jeśli chodzi o tą grupę substancji. Mocno wjechało mi na oczy praktycznie miałem zamknięte jakbym spał. XD
~Godzille~
Jedne z lepszych piguł jakie miałem okazję ostatnio jeść serio nic lepszego na tej moment nie jadłem.
Przechodząc do konkretów to co się dzieje po nich to istna magia. 😍
Euforia niesamowita czuć przypływ miłości do całego świat.
Przez co jest bardzo duża chęć na rozmowę z każdym i o wszystkim od totalnych pierdół o dupie maryni aż po inne tematy.
Buzia się nie zamyka , pojawia się bardzo duża empatia.
Mnie porobiło ostro do takiego stopnia, że głaskałem się po ręce i prawiłem sobie komplety jaki to ja jestem wyjątkowy ah itp.
No piękne uczucie kochasz siebie, kochasz otoczenie.
Moje kotki nie wiedziały co się dzieje dlaczego ciągle je przytulam itp, ale cieszyły się razem ze mną koty to ciepluchy lubią pieszczoty.
~Godzille jak dla mnie idealne piguły do chemsexu ja okazji nie miałem wypróbować,ale kto wie jeszcze mi zostały więc może znajdzie się okazja.😝 ~
Podsumowując najlepsze piguły na imprezę w klubie jak ktoś da radę ogarnąć w klubie , a na domówkę ideolo ❤️❗
Ocena 10/10 ❗
Dawkowanie : 230 mg ( pixa)
Pierwsze działanie odczuwalne po około 40 minutach do godziny czuć pełną moc. Trzyma dwie godziny.
Mdma jadłem kilka razy w życiu dlatego moja tolerancja jest bardzo niska jeśli chodzi o tą grupę substancji. Mocno wjechało mi na oczy praktycznie miałem zamknięte jakbym spał. XD
~Godzille~
Jedne z lepszych piguł jakie miałem okazję ostatnio jeść serio nic lepszego na tej moment nie jadłem.
Przechodząc do konkretów to co się dzieje po nich to istna magia. 😍
Euforia niesamowita czuć przypływ miłości do całego świat.
Przez co jest bardzo duża chęć na rozmowę z każdym i o wszystkim od totalnych pierdół o dupie maryni aż po inne tematy.
Buzia się nie zamyka , pojawia się bardzo duża empatia.
Mnie porobiło ostro do takiego stopnia, że głaskałem się po ręce i prawiłem sobie komplety jaki to ja jestem wyjątkowy ah itp.
No piękne uczucie kochasz siebie, kochasz otoczenie.
Moje kotki nie wiedziały co się dzieje dlaczego ciągle je przytulam itp, ale cieszyły się razem ze mną koty to ciepluchy lubią pieszczoty.
~Godzille jak dla mnie idealne piguły do chemsexu ja okazji nie miałem wypróbować,ale kto wie jeszcze mi zostały więc może znajdzie się okazja.😝 ~
Podsumowując najlepsze piguły na imprezę w klubie jak ktoś da radę ogarnąć w klubie , a na domówkę ideolo ❤️❗
Ocena 10/10 ❗
24.08.2024, 12:40
Lifeisbrutal A byly kruche sypkie i miekkie w konsystencji?
No tylko uwazaj po emce z ta czułością i przytulaniem kotow 🤘😎
No tylko uwazaj po emce z ta czułością i przytulaniem kotow 🤘😎
24.08.2024, 12:42
kurde pamiętam takie właśnie żółwiki o których wspominałam na czacie to chyba było to samo a jakie jest w smaku? kosztowałeś to czy od razu w połyk szło?
i to czyste mdma? czy jakiś mix? czy jakiś zamiennik?
i to czyste mdma? czy jakiś mix? czy jakiś zamiennik?
24.08.2024, 13:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.08.2024, 13:09 przez Lifeisbrutal.)
LOBO Spokojnie one po pewnym czasie same przychodziły się przytulać. XD
Co do konsystencji no to jak się w palcach ścisniesz to twarde nie rozpadają się, nie kruszyłem ich ani nie gryzłem więc nie wiem tylko łykałem.
DarkSonia Czyste mdma gdyby było z domieszką czegoś Escobar by to napisał.
Co do konsystencji no to jak się w palcach ścisniesz to twarde nie rozpadają się, nie kruszyłem ich ani nie gryzłem więc nie wiem tylko łykałem.
DarkSonia Czyste mdma gdyby było z domieszką czegoś Escobar by to napisał.
26.08.2024, 20:24
Wszystko zalezy jaką masz tolerancję na tego typu środki, w pigule jest 230 mg deklarowane, jak stronisz od tego typu środków to polówka powinna być ok, cała moze być już za mocno dla kogoś kto nie bierze takich rzeczy