Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon
27.01.2024, 12:57
Lasik28
Tak, 2mmc szczególnie te od duch jest zajebistą alternatywą dla trójki.
Pisałem nawet o tym w jednej z moich opinii. O tu:
https://dopal.org/showthread.php?tid=235...4#pid61264
Tak, 2mmc szczególnie te od duch jest zajebistą alternatywą dla trójki.
Pisałem nawet o tym w jednej z moich opinii. O tu:
https://dopal.org/showthread.php?tid=235...4#pid61264
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Lasik28 2mmc nie jest takim wypierdalaczem, jest to przyjemny betaketon do posiedzenia przy piwku, w porownaniu do klefa to jest oaza spokoju, mozliwe ze nie bedziesz usatysfakcjonowany skoro jadles 3cmc, wiec podejdz do tej substancji z duzym wyrozumieniem
niewazne, doczytalem ze nie szukasz zmiecienia z planszy, skoro tak to 2mmc bedzie super alternatywa
niewazne, doczytalem ze nie szukasz zmiecienia z planszy, skoro tak to 2mmc bedzie super alternatywa
23.08.2024, 11:17
2 MMc jadłem nie wiele myśle że 1 g łącznie
ogólnie to spoko troche drętwieje nos, bardzo euforyczny, 0.2 klepie normalnie znośnie
straszny niedosyt na więcej . Lekkie problemy z ruchaniem
ogólnie to spoko troche drętwieje nos, bardzo euforyczny, 0.2 klepie normalnie znośnie
straszny niedosyt na więcej . Lekkie problemy z ruchaniem
23.08.2024, 12:38
Jest gdzieś teraz te 2mmc? Na początku trochę słabe mi się wydawało ale po czasie stwierdzam , ze to nawet dobrze
26.08.2024, 22:40
Zawsze dobrze wspominam 2mmc, przyjemna, lajtowa faza, głównie dopaminowa. Dobra do posiedzenia w towarzystwie bez jakiegoś totalnego wypierdolu, jest po prostu miło i przyjemnie. Raczej nie dla koneserów mocnych wrażeń. Nie odmóżdża jak klefy czy inne tego typu. Szkoda, że żaden sklep na forum nie ma tego w swojej ofercie, bo na pewno znalazło by to paru zwolenników.
26.08.2024, 23:02
Plusem jest to, że nie odkleja, ale minusem jest to, że na miejsce tego ketona, jest wiele innych, lepszych substancji do posiedzenia w towarzystwie, jak niskoprocentowy etanol, jak ketamina, czy nawet THC. Jeżeli chodzi o ketony, to do dyskusji to może być najlepsze, nie jest słowotyczne (słowotok + czynność) jak chlory, nie robi tak mechanicznie, że po kilku zdaniach zapominasz co mówiłeś - jak na keton, jest bardzo prospołeczne. Jednakże, do samego posiedzenia z ziomami, ja bym nie wyrobił jednak, bo rozmowy po ketonach to się nadają do wyjebania na śmietnik drugiego dnia.
No i jak ktoś ma tolerkę wyrobioną chlorami, to będzie mieć ciśnienie na więcej po 2-MMC, chyba, że przykurwi od razu półóweczkę na start.
No i jak ktoś ma tolerkę wyrobioną chlorami, to będzie mieć ciśnienie na więcej po 2-MMC, chyba, że przykurwi od razu półóweczkę na start.
28.08.2024, 14:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2024, 14:13 przez DannyDeVito.)
2-mmc - troche tego przeszlo przez moje lapy bo chlory od swieta. Powiem Ci voice.of.voiceless , zalezy jak to zwykle bywa od sorty, ale wciagane jest takie sobie.
Prawdziwy power pokazuje sie przy podaniu oralnym. Ostatnio bylem na nocnym zajeciu w pracy, to nie wiem ile zjadlem w bombie jakos powiedzmy 450mg jak nie wiecej. To czulem sie jak na starym mefixie i tak samo belkotalem.
PS.
Zawsze bralem od piaskowego - wiem ze niepopularna opinia tutaj ale od 2022 ma mozna powiedziec ten sam produkt. Z Centru raz dostalem gowno co fak oczywiscie klepalo oralnie ale wygladalo jak lepki cukier trzcinowy. Jak po tym razie na 6msc sie wyleczylem z RC tak mnie obrzydzilo.
Prawdziwy power pokazuje sie przy podaniu oralnym. Ostatnio bylem na nocnym zajeciu w pracy, to nie wiem ile zjadlem w bombie jakos powiedzmy 450mg jak nie wiecej. To czulem sie jak na starym mefixie i tak samo belkotalem.
PS.
Zawsze bralem od piaskowego - wiem ze niepopularna opinia tutaj ale od 2022 ma mozna powiedziec ten sam produkt. Z Centru raz dostalem gowno co fak oczywiscie klepalo oralnie ale wygladalo jak lepki cukier trzcinowy. Jak po tym razie na 6msc sie wyleczylem z RC tak mnie obrzydzilo.
Patrz Komu Ufasz
28.08.2024, 14:17
DannyDeVito pewnie masz rację, ja tylko miałem raz z tym styczność i to tylko sniffem