Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Klienty torrent
(28.08.2024, 19:17)kiertnik82 napisał(a): Kiedyś zawsze używałem uTorrenta i nie miewałem z nim żadnych problemów, dlaczego horsii uważasz, że to oszustwo?
uTorrent jak pisalem zacny i szybki ;-)...tera uzywam qBitTorrent i ssobie ceniem i nie zmieniam 😎
JAk sie zwal ten "huiowy" program do sciagania co zamulal kiepa i bledy wirusy byly...i torrenty go zjadaly jakosciowo ??? kiertnik82
28.08.2024, 19:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2024, 19:46 przez kiertnik82.)
LOBO To jedyny jakiego używałem, więc też nie mam zabardzo porównania, ale nigdy nie narzekałem. Wszystko hulało zwykle jak trzeba.
LOBO Chodzi Ci o emule, czy coś tego pokroju?
LOBO Chodzi Ci o emule, czy coś tego pokroju?
28.08.2024, 19:45
(28.08.2024, 19:25)LOBO napisał(a): uTorrent jak pisalem zacny i szybki ;-)...tera uzywam qBitTorrent i ssobie ceniem i nie zmieniam 😎
JAk sie zwal ten "huiowy" program do sciagania co zamulal kiepa i bledy wirusy byly...i torrenty go zjadaly jakosciowo ???
Byla Kazzza i eMule. Jeszcze byl jeden program do eMula podobny chyba jakis jego Fork.
Ogolnie prywatne torrenty trzymaja sie jakos w miare w stosunku do takich for internetowych ktore zostaly zjedzone przez socjalmedia a filmy przejete przez VOD. Opcji VOD jest teraz tak duzo ze rocznie jakbys mial miec disneya, prime, netflixa, hbo- i pewnie cos jeszcze ktos tam by sobie zazyczyl to wychodzi kolo 1000cbln rocznie. Ja kupuje tylko w grudniu jak jest w promce hbo na caly rok i tyle. W reszte sie nie pierdole... no moze teraz kupilem za te smieszne 50zl na rok prime bo chce sie posmiac z drugiego sezonu pierscieni wladzy.
A pamietacie warezy albo cos takiego jak technologia peer2mail ?
Patrz Komu Ufasz
28.08.2024, 19:58
Oj darkwarez pamiętam, to była prawdziwa kopalnia piractwa, po ich zamknięciu żaden warez im nie był wstanie dorównać
28.08.2024, 20:02
kiertnik82 DannyDeVito taa kazza jakei to bylo dziadostwo bida i nedza...no ja tylko mam HBO i kino nowe horyzonty abonamenty...tidala mam do muzy choc on i spotify tam huia placa tym muzykom..netflixy srixy to sziety choc oczywista sa tam zacne rowniez filmy
kiertnik82 reklamy. Kurwa torrentuje sobie gierkę a obok mi miga jakiś bullshit że wygrałem 25 spinów. Podziękuję. xD Teraz używam Deluge.
a tak ogólnie co do torrentowania to polecam rutracker.org, tylko konto załozyc.
a tak ogólnie co do torrentowania to polecam rutracker.org, tylko konto załozyc.
28.08.2024, 20:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2024, 20:43 przez kiertnik82.)
horsii Hehe, no bardzo możliwe. Ja ostatni raz ściągałem torrenty może z 5 lat temu, a może i więcej to wtedy raczej nie było tych reklam, bo nic takiego nie kojarzę. Ale wiadomo jak to jest dzisiaj z tymi reklamami, wpierdalają się gdzie tylko mogą, więc pewnie uTorrenta także to nie ominęło.
28.08.2024, 21:46
Ktoś z tego jeszcze korzysta? XD
Osobiście to ściągałem coś ostatnio z dekadę temu...
Osobiście to ściągałem coś ostatnio z dekadę temu...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.08.2024, 22:53
kiertnik82 taa, kiedys to utorrent wygladał normalnie.
Ale teraz tam jest najebane w programie tyle, że to nie jest klient torrent z reklamami tylko program do oglądania reklam z funkcją torrentowania.
Tak to wyglądało pare lat temu, mniej więcej. I jeszcze pamietam że sie pojawiały w programie kurwa lewe przyciski DOWNLOAD NOW itd. xD
Ale teraz tam jest najebane w programie tyle, że to nie jest klient torrent z reklamami tylko program do oglądania reklam z funkcją torrentowania.
Tak to wyglądało pare lat temu, mniej więcej. I jeszcze pamietam że sie pojawiały w programie kurwa lewe przyciski DOWNLOAD NOW itd. xD
29.08.2024, 00:07
Też korzystałem z utorrent ale w wersji web, nigdy mnie nie zawiódł, teraz mam chyba bittorent web.
kot_kreskowy oczywiscie, wiele filmów nie ma na streamingach, a w jakość 720p na jakiś stronach typu cda to mam wywalone jajca. Polecam ten serwis https://lekuluent.et/ ale tylko po angielsku, no i te ich 1080p nie jest jakiejś super jakości, na torrentach da się lepszą jakość ogarnąć
kot_kreskowy oczywiscie, wiele filmów nie ma na streamingach, a w jakość 720p na jakiś stronach typu cda to mam wywalone jajca. Polecam ten serwis https://lekuluent.et/ ale tylko po angielsku, no i te ich 1080p nie jest jakiejś super jakości, na torrentach da się lepszą jakość ogarnąć