Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
14.08.2024, 18:11
Czekaj, czekaj... Jak 0,5-1mg brałeś jak w necie piszą, że to 4x mocniejsze od fenta?
"W necie piszą" - ja też sobie mogę napisać. Nie wiem gdzie takie rzeczy wyczytałeś, ale to są bzdury. Widziałem ludzi co pizgali po 20mg (ale tolerke to oni mieli jak ja pierdole)
a teraz z innej beczki
u niemców pojawił się nowy kannabinoid, analog THC - THO.
iupac: 4-((((E)-1-((6aS,10aS)-1-hydroxy-6,6,9-trimethyl-6a,7,10,10a-tetrahydro-6H-benzo[c]chromen-3- yl)ethylidene)amino)oxy)butanenitrile
brakuje informacji na temat tego wynalazku, w skrócie klasyczny ogonek został podmieniony na oksobutanonitryl.
a teraz z innej beczki
u niemców pojawił się nowy kannabinoid, analog THC - THO.
iupac: 4-((((E)-1-((6aS,10aS)-1-hydroxy-6,6,9-trimethyl-6a,7,10,10a-tetrahydro-6H-benzo[c]chromen-3- yl)ethylidene)amino)oxy)butanenitrile
brakuje informacji na temat tego wynalazku, w skrócie klasyczny ogonek został podmieniony na oksobutanonitryl.
17.08.2024, 10:23
U szwedów ciąg dalszy zabawy w żonglowanie podstawnikami - najwidoczniej za bardzo lubią alfę, aby sobie ją odpuścić. I tak właśnie, do tej pory przerobili wszystkie pvp, pihpy, php, potem 3-me-pihp, 4-me-pihp, 2-me-pihp, 2-me-pvp i tak dalej... w każdym razie, teraz kolej przyszła na 3-me-php.
IUPAC: 1-(3-methylphenyl)-2-pyrrolidin-1-ylhexan-1-one
IUPAC: 1-(3-methylphenyl)-2-pyrrolidin-1-ylhexan-1-one
Alfa-czubowanie pt. 2. Nikt o niego nie prosił (i zapewne nikt go nie potrzebował) a jednak - pojawił się. Kolejny upośledzony analog to 4-Cl-PiHP (4-chloro-alfa-PiHP). będzie pewnie tak samo popularne jak 4-Cl-PVP które było wręcz pyszne i bardzo łagodne dla układu oddechowego dzięki atomowi chloru
1-(4-chlorophenyl)-4-methyl-2-(pyrrolidin-1-yl)pentan-1-one
1-(4-chlorophenyl)-4-methyl-2-(pyrrolidin-1-yl)pentan-1-one
29.08.2024, 04:06
Szwedzi kombinują jak mogą, ale co sie dziwić jak u nich banują wszystko jak leci praktycznie od razu.
Może jaką potężną broń chemiczną wynajdą przy okazji
Może jaką potężną broń chemiczną wynajdą przy okazji
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
U caymanów jako standard analityczny pojawił sie taki mutant:
inne nazwy:
Taka alfa-pihp, tylko że zamiast pirolidyny ma 4-metylopiperydynę. Były co prawda kiedys badania nad a-PVP tylko że z piperydyną zamiast piro, ale to to już jest odlot w chuj. Nie ma żadnych informacji na temat tego w sumie jak to działa. Działać działa na pewno choc pewnie słabiutko. Ale jak zobaczyłem ten zjebany wzór to aż musiałem to wrzucić. Ciekawe czy to efekt identyfikacji jakiegoś mutanta "w dziczy" bo zabrakło pirolidyny do reakcji czy kolesie w caymanchem sie po prostu nudzą.
Pojawiają sie tez znowu jakies dziwne kannabinoidy z grupą sulfonylową, wcześniej takich nie było, dopiero od 2-3 lat jakoś są one na rynku, choć stanowią jego marginalną częsc, to co sie pali teraz to to samo co sie paliło 5 + lat temu w duzej mierze. B Tutaj na obrazku AB-MDMSBA:
IUPAC: (S)-N-(1-amino-3-methyl-1-oxobutan-2-yl)-3-(N,N-dimethylsulfamoyl)-4-methylbenzamide
Szczegółowych informacji brak.
W chinach niedawno zdelegalizowali pare prekursorów do fenta, ale orientalni przedsiębiorcy są zawsze krok do przodu, już nowe partie zamaskowanych prekursorów trafiają na rynek. Na poniższej grafice 1-karbobenzoksy-4-piperydon.
4-oxo-1-piperidinecarboxylic acid, phenylmethyl ester
inne nazwy:
- α-(4-Methylpiperidine) Isohexanophenone
- α-Pipecolinoisohexanophenone
- N-4-Methylpiperidinyl Isohexedrone
Taka alfa-pihp, tylko że zamiast pirolidyny ma 4-metylopiperydynę. Były co prawda kiedys badania nad a-PVP tylko że z piperydyną zamiast piro, ale to to już jest odlot w chuj. Nie ma żadnych informacji na temat tego w sumie jak to działa. Działać działa na pewno choc pewnie słabiutko. Ale jak zobaczyłem ten zjebany wzór to aż musiałem to wrzucić. Ciekawe czy to efekt identyfikacji jakiegoś mutanta "w dziczy" bo zabrakło pirolidyny do reakcji czy kolesie w caymanchem sie po prostu nudzą.
Pojawiają sie tez znowu jakies dziwne kannabinoidy z grupą sulfonylową, wcześniej takich nie było, dopiero od 2-3 lat jakoś są one na rynku, choć stanowią jego marginalną częsc, to co sie pali teraz to to samo co sie paliło 5 + lat temu w duzej mierze. B Tutaj na obrazku AB-MDMSBA:
IUPAC: (S)-N-(1-amino-3-methyl-1-oxobutan-2-yl)-3-(N,N-dimethylsulfamoyl)-4-methylbenzamide
Szczegółowych informacji brak.
W chinach niedawno zdelegalizowali pare prekursorów do fenta, ale orientalni przedsiębiorcy są zawsze krok do przodu, już nowe partie zamaskowanych prekursorów trafiają na rynek. Na poniższej grafice 1-karbobenzoksy-4-piperydon.
4-oxo-1-piperidinecarboxylic acid, phenylmethyl ester
Akurat o alfa pivp jest trochę informacji.
Expansion of the pyrrolidine ring to a piperidine reduced potency up to 10-fold, whereas conformational constraint in the form of an aminotetralone resulted in the least potent compound. Our study provides the first systematic and comparative structure–activity investigation on the ability of α-PVP analogs to act as inhibitors of DAT
Żródło:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5349767/
W przypadku apppp to by tego trzeba było wrzucać 4 gramy xD
Ps. Obczajcie sobie co tu powyrywali xD
https://www.policija.si/apps/nfl_respons...seznam.php
Expansion of the pyrrolidine ring to a piperidine reduced potency up to 10-fold, whereas conformational constraint in the form of an aminotetralone resulted in the least potent compound. Our study provides the first systematic and comparative structure–activity investigation on the ability of α-PVP analogs to act as inhibitors of DAT
Żródło:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5349767/
W przypadku apppp to by tego trzeba było wrzucać 4 gramy xD
Ps. Obczajcie sobie co tu powyrywali xD
https://www.policija.si/apps/nfl_respons...seznam.php