Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Niebieskie forum
29.08.2024, 09:12
(29.08.2024, 00:52)Mariolka napisał(a): Czemu takie niepochlebne opinie krążą o tym konkurencyjnym niebieskim forum.
Nie zakładałam tam konta jedynie to przejrzałam kilka postów, tyle ile udało się zobaczyć bez logowania
Jakąś kosę my użytkownicy mamy z użytkownikami niebieskiego forum?
Kilka dni temu nahajpie chłop opisywał ciężkie zatrucie produktami jednej "vendorki" stamtąd. Jak chciał to opisać na niebieskim to posta odrzucano. Na rc- scene są bardzo negatywne opinie o ich "centrum" - choć tam ich nie przeczytasz. Jak chcesz siedz gdzie chcesz ale potem nie narzekaj jak wyladujesz na sor-ze
29.08.2024, 10:20
(29.08.2024, 08:46)kiertnik82 napisał(a): johncage Będąc obiektywnym to też nie jest tak, że jak zaraz byś coś tam zamówił to byś został oszukany. Jak jeszcze nie było tego forum to korzystałem z usług tamtejszych sklepów i zawsze wszystko było w porządku. Nigdy nie zostałem oszukany. Ja mówię za siebie, bo może faktycznie ktoś został oszukany, ale raczej na pewno nie, że zrobił byś pierwsze zamówienie i od razu wał na starcie.
No masz rację. Ja też nie zamawiam dużych ilości na raz, żeby potem nie płakać jak niektórzy tutaj po dramach z Duchem czy Blakiem, a najbardziej Frogiem Sam zaliczyłem w przeszłości exit scamy, pierwszy na Alpha Bay, złożyłem 1 zamówienie na 2 dni przed zawijką, vendor nie zdążył wysłać Raz coś z Cebulki zamawiałem, towar doszedł ale to nie było na 100% to co zamawiałem. I wiem co mówię, bo zawsze miałem dostęp do towaru z hurtu.
Trochę dziwnie tu z Wami pisać, bo mnie nie znacie, a ja przez to że Was czytam od dłuższego czasu znam jak starych ziomali
Ale to właśnie przez to uważam, że to forum jest bardzo spoko i wiarygodne.
Chociaż możliwe też, że z częścią już się znamy, bo byłem w top aktywności na takim różowym czy fioletowym forum (chyba dopalamy? Nie pamiętam nazwy) jakieś 10 lat temu.
29.08.2024, 10:44
kiertnik82
To zamów 100gram i zobaczymy czy nie będzie wałka jak tak ich 'chwalisz' 😎
To zamów 100gram i zobaczymy czy nie będzie wałka jak tak ich 'chwalisz' 😎
29.08.2024, 10:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2024, 11:06 przez kiertnik82.)
kot_kreskowy Nie chwalę, a opisuje swoje dotychczasowe doświadczenia. Co mam skłamać, że mnie oszukali jeżeli nic takiego nie miało miejsca? Napisałem, że nie neguje, że kogoś oszukali, mnie nie.
Akurat w moim poście pochwaliłem to forum (dopal), a nie odwrotnie.
kot_kreskowy Wiem, że napisałeś chwalisz w cudzysłowiu, ale i tak uważam, to za lekkie nadużycie w tym przypadku, napisałem po prostu jak było.
Akurat w moim poście pochwaliłem to forum (dopal), a nie odwrotnie.
kot_kreskowy Wiem, że napisałeś chwalisz w cudzysłowiu, ale i tak uważam, to za lekkie nadużycie w tym przypadku, napisałem po prostu jak było.
(29.08.2024, 10:50)horsii napisał(a): Powiedz coś więcej john, jaki miałeś nick?
Moja ksywa to Widget, ale nie jestem na 100% pewien czy tam siedziałem pod nią.
Pamiętam, że był tam jeden taki as, zapomniałem ksywe, co kiedyś siedząc na czacie zakomunikował nam, że pomylił torby i wziął czegoś końską dawkę. Siedzieliśmy z nim czekając czy przeżyje. Może kojarzysz sytuacje.
Edit, poszukałem, chyba chodziło o Motorniczego. Z ekipy patrzę po nickach to byłem za czasów mocarnego knura, rejestracja nie działa, cichy bob, żółwik błotny, LOBO (ale nie wiem czy ten tutaj to ten sam)
29.08.2024, 13:27
(29.08.2024, 13:23)kej9 napisał(a): johncage i co? 'nie przezyl, mozemy sie rozejsc'? mi krak najbardziej wryl sie w pamiec, huj wi czemu xd
To był mocny zawodnik, przeżył xD Z tego co pamiętam to były jakieś środki chyba z kategorii benzo itp. więc ryzykiem u niego były jakieś depresje oddechowe. Tak czy inaczej sniffnął nie tego co trzeba w ilości hurtowej.
29.08.2024, 13:38
johncage Nie kojarzę tego nicku niestety, ale mysle że bym kojarzyl nawet mimo tego że ja swoje zalozylem pozny 2015/wczesny 2016. Forum cale przewertowalem, na różowym bylem bardzo aktywny.
żółwik błotny, masz na mysli zólwika na spidzie? Jeszcze troche po tym jak zamkneli w pizdu dopalamy miałem z nim kontakt.
kej9 Krak1984 to był real player. Pamięam jak mnie uczył robić żarówkę do jarania o 3 w nocy. Albo jak jeździł najebany samochodem do sklepu po browary. Albo jak swoja panienke ganiał z maczetą bo się poschizował że go zdradza
żółwik błotny, masz na mysli zólwika na spidzie? Jeszcze troche po tym jak zamkneli w pizdu dopalamy miałem z nim kontakt.
kej9 Krak1984 to był real player. Pamięam jak mnie uczył robić żarówkę do jarania o 3 w nocy. Albo jak jeździł najebany samochodem do sklepu po browary. Albo jak swoja panienke ganiał z maczetą bo się poschizował że go zdradza