Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
23.08.2024, 09:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2024, 09:40 przez Ell Ćpunek.)
W życiu zjadłem i wciągnełem w ch** 3 cmc
myśle że najwięcej to 1 g naraz w bombce na baletach bo byłem taki ućpany że nie chciało mi sie kresek robić, efekt był taki że ludzie coś dziwnie ze śmiechem patrzyli na mnie wygiętego.
W sumie to nieraz jadłem sztuke naraz i zawsze była miazga miętus wygiętus
myśle że najwięcej to 1 g naraz w bombce na baletach bo byłem taki ućpany że nie chciało mi sie kresek robić, efekt był taki że ludzie coś dziwnie ze śmiechem patrzyli na mnie wygiętego.
W sumie to nieraz jadłem sztuke naraz i zawsze była miazga miętus wygiętus
29.08.2024, 00:58
Czy 3cmc to jest speed czy to jest eufo? Bo opinie są podzielone, profil działania opisywany jest procentowo
29.08.2024, 01:21
To stymulant, jest w nim trochę euforii, ale to nie jest euforia typu po MDMA, i na pierwszym planie jest stymulacja.
Nie sugeruj się tymi procentowymi bo to jest śmieszne jak niektórzy piszą że niby czują różnicę miedzy proporcjami "30/70" a "65/35" a prawda jest taka że wszystko odkurzają jak leci i te liczby to z dupy biorą.
3-cmc jak chcesz szybko, i trochę euforii, 4-cmc jak chcesz mniej szybko, ale więcej euforii. 4-cmc to taki bardziej empatogen.
3-cmc można wciągać i żreć i wyjdzie mniej-wiecej na to samo, ale 4-cmc lepiej działa jedzone, bo wtedy wykorzystujesz caly potencjał substancji, wciagane nie działa w pelni
Nie sugeruj się tymi procentowymi bo to jest śmieszne jak niektórzy piszą że niby czują różnicę miedzy proporcjami "30/70" a "65/35" a prawda jest taka że wszystko odkurzają jak leci i te liczby to z dupy biorą.
3-cmc jak chcesz szybko, i trochę euforii, 4-cmc jak chcesz mniej szybko, ale więcej euforii. 4-cmc to taki bardziej empatogen.
3-cmc można wciągać i żreć i wyjdzie mniej-wiecej na to samo, ale 4-cmc lepiej działa jedzone, bo wtedy wykorzystujesz caly potencjał substancji, wciagane nie działa w pelni
29.08.2024, 15:01
Ja uwielbiam trójeczka te bardziej euforyczne
Też wariat byłem i 1g wrzucałem na raz to czułem się jak młody bóg .
Ale broń Boże nie brać ze mnie przykładu i takich ilości nie wrzucać.
To jeszcze były czasy kiedy iv się u mnie pojawiało i właśnie tak szły te gramy to leżałem przez godzinę tonąc w euforii. Piękne czasy jeśli o stan w jakim byłem ale bardzo nie bezpieczny.
Trafiłem do zk i myślę, że to w jakimś stopniu mi życie uratowało.
Teraz jestem wolny od igieł
Też wariat byłem i 1g wrzucałem na raz to czułem się jak młody bóg .
Ale broń Boże nie brać ze mnie przykładu i takich ilości nie wrzucać.
To jeszcze były czasy kiedy iv się u mnie pojawiało i właśnie tak szły te gramy to leżałem przez godzinę tonąc w euforii. Piękne czasy jeśli o stan w jakim byłem ale bardzo nie bezpieczny.
Trafiłem do zk i myślę, że to w jakimś stopniu mi życie uratowało.
Teraz jestem wolny od igieł
29.08.2024, 18:23
kiertnik82 ja z takiego to zawsze obliczam
i * hbar * (∂Ψ(x, t) / ∂t) = [(-hbar^2 / (2 * m)) * ∇^2 + V(x, t)] * Ψ(x, t)
i * hbar * (∂Ψ(x, t) / ∂t) = [(-hbar^2 / (2 * m)) * ∇^2 + V(x, t)] * Ψ(x, t)
29.08.2024, 18:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2024, 18:27 przez kiertnik82.)
yetow No to teraz już wszystko rozumiem, tylko dlaczego zazwyczaj jest 65/35 a nie np. 73/27 Trzeba jakoś jednak udoskonalić ten wzór
29.08.2024, 18:28
kiertnik82 podstawiaj liczby jakie chcesz, ja zawsze te same podstawiam dlatego tak wychodzi XD
29.08.2024, 21:10
Nie powiem ale swego czasu 3 cmc gold od sandha była dla mnie najlepsza pod względem, że euforyczna był ten speed ale nienachalny i ta euforia dużo jej