Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bolchem*****.c**
30.08.2024, 14:25
Lifeisbrutal trzeba przysłowie zmienić
Bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze a teraz o sample
Bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze a teraz o sample
10.09.2024, 16:53
(29.08.2024, 09:40)Epsiakos napisał(a): Wy naprawdę wierzycie że to jest a-php ? Do okola nie ma a-pvp czy pihp, ale a-php już tak a w dodatku wygląda jak a-pvp od vendora który był u nas..
Nie wspomnę o tym że skoro a-php mają to czemu nie hexen ? W końcu ten sam prekursor
Nie wiem co ma mieć brak a-pvp i apihp do dostępności aphp? Aphp kupowałem z miesiąc temu, nie widzę w tym jakoś nic dziwnego że może być dostępna.
Podobnie jak zarzut o braku hexena skoro mają aphp? Mogę Ci odpowiedzieć, bo mają dostawcę z aphp, a hexa nie, ot całą logika. A dlaczego ktoś wyprodukował aphp a hexena nie to tylko wyobrażnia może podpowiadać, bo tak chciał, bo miał akurat pirolidynę a nie miał etyloaminy np. Bo uważa że aktualna dostępność i popyt dadzą mu większą kasę z aphp za któą ludzie zapłacą po 25-30eur za/g, a za hexa niekoniecznie. Bo to produkcja na nielegalu gdzie liczy się wąska specjalizacja, aby było prosto szybko, możliwie jak najwięcej, możliwie najbezpieczniej i z czego będzie najlepszy zwrot inwestycji, nikt nie będzie ryzykował i bawił się produkcję rzeczy z których jest mniej kasy lub jest mniejszy popyt na rynku ot i tyle i koło dupy lata komuś że może wyprodukować jeszcze coś tam innego.
Moje zamówienie zamówienie z tą aphp na test idzie już, niestety dla mnie z kraju który podejrzewałem, że będzie szło. Więc nie będzie tak szybko jak bym chciał
10.09.2024, 17:33
O prekursor panie kolego, o prekursor ktory jest kurewsko ciezko zdobyc w normalnej cenie a dalej juz tylko odpowiedni chemik.
Dopoki to nie wleci na gcms to mozna to podpisac nawet kokaina i u wielu zadziala efekt placebo, nie mowiac o tym ze nie ma a-pihp ktore jest o wiele tansze w produkcji a prekursor i reszta barachla potrzebnego praktycznie od reki mozna dostac.
Nie mowiac o tym ze hexen jest z tego samego prekursora, a na 100% by ukrecone zostalo i to - zwlaszcza teraz kiedy w europie praktycznie nie ma stymulantow, a o tym profilu dzialania nie ma zadnego
Pragne nadmienic ze sklep kiedys (rok temu chyba) mial cos co mialo byc hexenem, tyle ze dzialalo odwrotnie a dokladniej jak zwykle palenie (sennosc, pacman itp) a poprzedni sort a-php wygladal identycznie jak a-pihp.
Nie bede mowil tez ze cala polska nie ma (nawet w darknecie) a oni rodzynki maja
Dopoki to nie wleci na gcms to mozna to podpisac nawet kokaina i u wielu zadziala efekt placebo, nie mowiac o tym ze nie ma a-pihp ktore jest o wiele tansze w produkcji a prekursor i reszta barachla potrzebnego praktycznie od reki mozna dostac.
Nie mowiac o tym ze hexen jest z tego samego prekursora, a na 100% by ukrecone zostalo i to - zwlaszcza teraz kiedy w europie praktycznie nie ma stymulantow, a o tym profilu dzialania nie ma zadnego
Pragne nadmienic ze sklep kiedys (rok temu chyba) mial cos co mialo byc hexenem, tyle ze dzialalo odwrotnie a dokladniej jak zwykle palenie (sennosc, pacman itp) a poprzedni sort a-php wygladal identycznie jak a-pihp.
Nie bede mowil tez ze cala polska nie ma (nawet w darknecie) a oni rodzynki maja
10.09.2024, 18:39
To ja wypowiem się może odnośnie alf u mnie w mieście oczywiście nie napiszę jakim mieście ,jest dostępna normalnie a-Pihp po kosmicznej cenie 150 zł za gram i na 100% jest to a-pihp i sam pojęcia nie mam jak to możliwe opcje są dwie albo osoba co rzuca u mnie na miasto zrobiła kurewsko duży zapas tego odczynnika jak był dostępny albo ściąga gdzieś z darknetu sam nie wiem a dowiedzieć bym się bardzo chciał co do a-pvp i a-php to u mnie nie ma.