Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
22.08.2024, 19:36
Powiem ci tak THC najlepiej wchodzi na imprezie domowa w której jest PlayStation czyli ma taką posiadowke z grami
Na festiwal weźcie dużo nepa najlepiej w mixie z wuda
Na imprezie zabieram zioło i cmc
Na festiwal weźcie dużo nepa najlepiej w mixie z wuda
Na imprezie zabieram zioło i cmc
23.08.2024, 09:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2024, 09:16 przez Lifeisbrutal.)
Godzille bierzcie od Escobar jest moc❗
Do klubu bym się nie odważył bo za mocna bomba, ale na domówkę idealnie jest.
Wracając jeszcze do tego klubu to jeśli ktoś ma tolerke na mdma to da radę ogarniać i tam.
Mnie strasznie mocno porobiło bo ja może z 3/4 razy jadłem mdma wcześniej. Nie licząc tego ciągu teraz co zrobiłem w ciągu dwóch dni.
Do klubu bym się nie odważył bo za mocna bomba, ale na domówkę idealnie jest.
Wracając jeszcze do tego klubu to jeśli ktoś ma tolerke na mdma to da radę ogarniać i tam.
Mnie strasznie mocno porobiło bo ja może z 3/4 razy jadłem mdma wcześniej. Nie licząc tego ciągu teraz co zrobiłem w ciągu dwóch dni.
24.08.2024, 17:37
(22.08.2024, 16:09)Ser Pleśniowy napisał(a): Na impre alfica teraz nie ma na rynku to polecam nepa działa długo i subtelnie raczej nikt nie powinien po tobie zobaczyć
Na impreze alfice? kurwa mordo ja uwielbiam alfe ale nigdy nikomu bym nie polecił jej na impreze. Chyba że na impreze w Tworkach na oddziale zamkniętym
24.08.2024, 22:06
Nep jebanko pierwsza klasa tylko czasem na drugi dzień szkity bolą ale.tak to spoko polecam nie wiem jak vapo mówię o nie wal z dychy bo będzie bieda tak 100 mg styka dla raczkujących
25.08.2024, 20:00
(24.08.2024, 20:47)kej9 napisał(a): smakosz kurwa mordo czemu?
Wielu osobom odpierdala gruba korba po alfie szczególnie jak przedobrzą. Jakieś wkręty i psychozy więc zaraz by ktoś z tej imprezy zadzwonił po kogoś z psychiatryka żeby zabrali takiego typa Sam zainteresowany po jakimś czasie też pewnie by załapał wkręty że oni wiedzą albo że ktoś się czai na niego
01.11.2024, 15:24
Jak wyżej: mefedron - najlepszy na melanż. Profil działania tego produktu wybitnie pasuje do zabawy w klubie techno.