Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zaburzony sen
10.07.2024, 08:22
Palenie chyba najlepsze a sen.
Po co walić jakieś Benzo.
Trittico też ładnie usypia albo mirtor.
Kwetapina akurat mi nie podchodzi..bardzo obniża mi ciśnienie,.do tego stopnia że niekiedy budziłem się w nocy na szczanie to ledwo skończyłem i już zimne poty, mroczki przed oczami..wiec szybko do pokoju po ścianach, prawie zdążyłem. Wpadłem do szafy zaraz koło łóżka 😂
Jak wale clona np koło 18. Spać idę 22-23 to 4-5 rano już się budzę i za cholerę nie mogę już usnąć. Czuję się wyspany
Po co walić jakieś Benzo.
Trittico też ładnie usypia albo mirtor.
Kwetapina akurat mi nie podchodzi..bardzo obniża mi ciśnienie,.do tego stopnia że niekiedy budziłem się w nocy na szczanie to ledwo skończyłem i już zimne poty, mroczki przed oczami..wiec szybko do pokoju po ścianach, prawie zdążyłem. Wpadłem do szafy zaraz koło łóżka 😂
Jak wale clona np koło 18. Spać idę 22-23 to 4-5 rano już się budzę i za cholerę nie mogę już usnąć. Czuję się wyspany
10.07.2024, 20:49
Najlepszy na sen jest mocny wysiłek fizyczny. Najlepiej praca jakaś mocno wymagająca fizycznie. Pójdziesz zapierdalać na 10-11 godzin fizycznie to napewno potem zaśniesz jak małe dziecko bez żadnych wspomagaczy
Z rzeczy w wersji soft to polecam Melatonine w tabsach.
Dawka optymalna to 3mg imo najlepiej tak godzinę przed snem.
Położyć się do łóżka wyciszyć tel. i zadziała poprzez skrócenie zasypiania, zmniejszenie wybudzeń i efekt wyspania.
https://www.mp.pl/pacjent/leki/lek/10149...M-tabletki
Nie działa jak benzo, ale inaczej, człowiek jest bardziej wyspany i zregenerowany, mimo, że benzo zarzucę 2-3 razy w miesiącu to jednak, nie jest tak, że ktoś kto ma małą tolerke na benzo nie odczuje tego, powiem więcej nawet jak ktoś jest "benzożęrcą" to i tak pozwala poprawić jakość snu .
Dawka optymalna to 3mg imo najlepiej tak godzinę przed snem.
Położyć się do łóżka wyciszyć tel. i zadziała poprzez skrócenie zasypiania, zmniejszenie wybudzeń i efekt wyspania.
https://www.mp.pl/pacjent/leki/lek/10149...M-tabletki
Nie działa jak benzo, ale inaczej, człowiek jest bardziej wyspany i zregenerowany, mimo, że benzo zarzucę 2-3 razy w miesiącu to jednak, nie jest tak, że ktoś kto ma małą tolerke na benzo nie odczuje tego, powiem więcej nawet jak ktoś jest "benzożęrcą" to i tak pozwala poprawić jakość snu .
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
30.07.2024, 10:43
Wszystkie ciężkiego kalibru leki typu benzo, zolpi czy nawet neurolepy nie naprawiają zesranego cyklu dobowego. Owszem usypiają ale niczego nie naprawiają. Na zaburzony sen najważniejsza jest regularność i higiena snu. Kładziesz się o stałej porze, wietrzysz pokój, odkładasz telefon. W przestawieniu rozjechanego cyklu może pomóc melatonina. Osobiście polecam taką w spreyu pod język. Ewentualnie jakieś zioła typu chmiel, melisa, waleriana, magnez albo l-teanina. W ostateczności leki na receptę ale tak jak lekarz przykazał a nie garściami jak co po niektórzy lubią. Na bezsenność nie ma łatwego i szybkiego rozwiązania. Nie ma magicznej tabletki, czasem trzeba się przemęczyć i zmusić do zachowania pewnej regularności w próbach położenia się.
20.08.2024, 14:48
(01.04.2024, 21:28)Lifeisbrutal napisał(a):Ser PleśniowyJa rozumiem wszystko, ale po kresce 3-CMC spać? Nigdy mi się tak nie zdarzyło nawet jeśli nie spałem kilka dni.
Mi się udało
22.08.2024, 19:17
Ja osobiście jak nie mogę zasnąć pije jedno piwo ale tylko jedno bo po dwóch już za mocno jestem wstawiony i znowu trudniej zasnąć po jednym jest idealnie
No tak ale tak jak mówię nie więcej niż jedno nie miałem na myśli upijania się a jedynie podłączenie się piwkiem przypomniałem sobie teraz o THC buszek też przecież pomaga zasnąc i jest naturalny
Po czterech nie zasnę albo będę miał ból żołądka albo co chwilę do kibla wylać się albo zgaga o spaniu nie ma mowy dlatego na sen max jedno
No tak ale tak jak mówię nie więcej niż jedno nie miałem na myśli upijania się a jedynie podłączenie się piwkiem przypomniałem sobie teraz o THC buszek też przecież pomaga zasnąc i jest naturalny
Po czterech nie zasnę albo będę miał ból żołądka albo co chwilę do kibla wylać się albo zgaga o spaniu nie ma mowy dlatego na sen max jedno
23.08.2024, 09:18
Z tym piwem macie rację, czasem tak robię. A ostatnio przypadkiem tak wyszło, że w szybkim tempie wypiłem 4 piwa i od razu lulu było bo się najebałem. XD
01.09.2024, 14:03
Ja na płytki sen (biorę modafinil i trochę przeszkadza w wyspaniu się i ogólnie zaśnięciu) stosuję Trittico i jestem mega zadowolony.
Jak miałem przerwę od modka to odstawiłem bez problemów. Cool lek.
Jak miałem przerwę od modka to odstawiłem bez problemów. Cool lek.