Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie.
29.08.2024, 22:20
A jaka to różnica czy jest żółty bialy czy beżowy? Bo jakoś nie bardzo rozumiem
30.08.2024, 11:43
kolor bedzie rozny w zaleznosci jaki kolor mial wypelniacz vel dodatek smakowy badz tabaka czy jaki kolor udalo sie ugotowac skladnika najwazniejszego zmieszanie tych dwoch co partie moze dawac inny odcien
01.09.2024, 14:40
Jak jest aktualnie?
Jest posmaczek wisienki czy słaby? Dawniej bywało różnie, a to główny atut tego produktu.
I jak kopie, czy to dalej idealnie wyważona sól do kąpieli?
Ja stestuję około za cztery-pięć tygodni.
Jest posmaczek wisienki czy słaby? Dawniej bywało różnie, a to główny atut tego produktu.
I jak kopie, czy to dalej idealnie wyważona sól do kąpieli?
Ja stestuję około za cztery-pięć tygodni.
01.09.2024, 15:11
Chochlik Wyczuwalna wiśnia, old s. było min. na 4-MMC, to jest prawdopodobnie na jakimś 3-CMC - DarkSonia .
Działa bardzo fajne, podbija libido, pozytywnie nakręca - miłośnicy "trójek" będą zadowoleni.
Zaleta dodatkowa, to to, że nie trzeba nic kruszyć, ścierać, otrzymuje się od Escobar idealny pyłek, dla mnie trudno osiągalny domowymi sposobami.
Działa bardzo fajne, podbija libido, pozytywnie nakręca - miłośnicy "trójek" będą zadowoleni.
Zaleta dodatkowa, to to, że nie trzeba nic kruszyć, ścierać, otrzymuje się od Escobar idealny pyłek, dla mnie trudno osiągalny domowymi sposobami.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
01.09.2024, 15:15
brzmi zachęcająco a uwielbiam wiśnie
dziękuję za odpowiedzi, możliwe że poleci przy jakimś zamówieniu to bo to takie kobiece, i ładnie pachnie haha
a jak z noskiem? bardzo piecze? czy od rana do wieczora będę juz miała go zatkany?
dziękuję za odpowiedzi, możliwe że poleci przy jakimś zamówieniu to bo to takie kobiece, i ładnie pachnie haha
a jak z noskiem? bardzo piecze? czy od rana do wieczora będę juz miała go zatkany?
01.09.2024, 15:57
NieMaCiagu
To tajmenica handlowa Escobar, jednak na mój nos na to wygląda, może coś jeszcze ? Cieżko powiedzić, niemniej polecam.
To tajmenica handlowa Escobar, jednak na mój nos na to wygląda, może coś jeszcze ? Cieżko powiedzić, niemniej polecam.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !