Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Baza wiedzy o substancjach psychoaktywnych
01.09.2024, 15:37
(01.09.2024, 15:03)johncage napisał(a): Google to już sobie zindeksowało co potrzeba pod wszystkimi hasłami. A co do bazy to nie wiem. Kto będzie decydował i to tworzył? To jest serio kupa roboty, żeby wszystko opisać. Do tego w rzetelnej i przejrzystej postaci. A jak już to zrobisz, to ludzie i tak przyjdą do wątku i będą zadawać pytania, bo nie chce im się forum przeszukiwać.
z takim podejściem to na forum się nic nie zmieni lol
co do indexowania się nie wypowiem... bo trochę zwątpiłam.
a co do działu, po prostu wystarczy zrobić alfabetyczny spis, i dodawać po kolei pewne rzeczy, które ktoś/osoba kompetentna by zatwierdzał, każdy użytkownik mógłby dodać coś od siebie, i takie coś mogło by być odp nagradzane nie tylko ilość postów ale ich jakość wtedy.
ostatnio kukałam na konkurencyjne forum oni takie coś sobie wykombinowali i moim zdaniem jest to super, bo czasami interesujące jest jak naukowcy patrzą na te substancję i wyciskają z niej inne ciekawostki a nie tylko czy klepie czy nie klepie...
i te ciekawostki właśnie są moim zdaniem interesujące, tak jak ost. poczytałem trochę o NEPie, który jak czesałam wątek w ogóle mnie nie interesował ( moje pierwsze wrażenie - mocny stim nic więcej, z którym przypadkiem można w bardzo łatwy sposób przesadzić ),
dop jak dokopałam się do badań labolatoryjnych widze w nim ogromny potencjał, i w sumie to mnie natchnęło do napisania tego wątku/propozycji.
01.09.2024, 15:53
Baza wiedzy o substancjach psychoaktywnych autorstwa horsiego: https://blog.dopal.org/
01.09.2024, 15:55
Polecam również psychonautwiki.org jest tam wszystko czego potrzeba od dawkowania po czas trwania itp
01.09.2024, 16:08
(01.09.2024, 15:53)Maniek napisał(a): Baza wiedzy o substancjach psychoaktywnych autorstwa horsiego: https://blog.dopal.org/
wow, zaskoczyłeś mnie Maniek a na tym forum mało co mnie zaskakuje ostatnio
wysoki sądzie, nie mam więcej pytań.
(01.09.2024, 15:53)Maniek napisał(a): Baza wiedzy o substancjach psychoaktywnych autorstwa horsiego: https://blog.dopal.org/
Nie wierzę ze wiele osob nie mialo pojecia o tym blogu bedac tu juz taki czas, a to tylko ukazuje ignorancję, brak wyobrazni i wiedzy u tak wielu userow, gdy ona jest na wyciągnięcie reki;-)... To byla jedna z pierwszych rzeczy po zalogowaniu na tymze forum i obcowaniu, "uczeniu" sie go jakie zrobilem;-) ech a potem widac golym okiem wyniki i efekty jegomostkow;-) z czystej ciekawosci nacisnac coz to jest ten blog😎
02.09.2024, 09:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.09.2024, 09:56 przez Lifeisbrutal.)
Jak można nie wiedzieć o blogu? Mi pierwsze co wyskakuje po wpisaniu blog w wyszukiwarce to ten tutaj co jest. 😀
LOBO mam nadzieje ze sie czegos 'nałuczyłes' bo bede odpytywal moj drogi, na wyrywki Lifeisbrutal w historii masz bo zes wlazl kiedys z raz to wyskakuje xdd mi teraz tez
prostuj się kurwo