Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Godzilla pills - Opinie o produkcie
Ludzie, jak nie potraficie wyczekać te 30-40 minut na działanie tablety to na boga nie walcie wypełniaczy po nosie, tylko spróbujcie inaczej. Podzielcie pixe na pół i połówkę pokruszcie i połknijcie to w chusteczce czy coś. Tylko uwaga wtedy na dawkowanie, bo pokruszona mocniej walnie. Przy tych pixach max pół pokruszone, a drugie pół bym poczekał na wejście (niepokruszone).
Ludziom bez tolerki i doświadczenia nie polecam w ogóle kruszyć i na start brać połowę tego 230mg.
Ludziom bez tolerki i doświadczenia nie polecam w ogóle kruszyć i na start brać połowę tego 230mg.
29.08.2024, 19:07
rozkruszone, rozdrobnione i rozpuszczone w cieplym i wypite - wtedy wejdzie bardzo szybko
samo rozkruszenie niezbyt mocno cokolwiek przyspieszy
samo rozkruszenie niezbyt mocno cokolwiek przyspieszy
11.09.2024, 06:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.09.2024, 06:07 przez kot_kreskowy.)
Dzień dobry,
Zapomniałem wcześniej napisać opini ale co się odwlecze to nie uciecze😉
Bardzo spoko te tablety, eMka robi robotę.
No co tu dużo mówić, serotoninka😍
Zjedzone w towarzystwie nepa.
Klasyka, jakościowo jest dobrze 👍
Polecam z naciskiem na pobierać 😁
Dziękuję Escobar 🙋
Zapomniałem wcześniej napisać opini ale co się odwlecze to nie uciecze😉
Bardzo spoko te tablety, eMka robi robotę.
No co tu dużo mówić, serotoninka😍
Zjedzone w towarzystwie nepa.
Klasyka, jakościowo jest dobrze 👍
Polecam z naciskiem na pobierać 😁
Dziękuję Escobar 🙋
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
11.09.2024, 10:45
haha tego się nie boję, najwyżej się na kimś wyżyję
mam przykre doświadczenia z czymkolwiek co długo działa i rusza serducho a MDMA to już wieki nie miałam, ale wspominam je dobrze.
mam przykre doświadczenia z czymkolwiek co długo działa i rusza serducho a MDMA to już wieki nie miałam, ale wspominam je dobrze.
11.09.2024, 19:52
Osobiście jestem rozczarowany że nie nazywają się PUDZILLA pills :c
Wtedy jadłbym garściami. I trochę nie poinformowany jestestem, czy będzie można wziąć je w nagrodach?
Wtedy jadłbym garściami. I trochę nie poinformowany jestestem, czy będzie można wziąć je w nagrodach?