Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
02.09.2024, 10:51
kot_kreskowy nie wiem co mam Ci odpisać. Zawstydziłeś mnie i przy okazji dałeś nadzieję, że i mój język załapie się na lizanie. xD
04.09.2024, 20:33
(04.09.2024, 13:56)kej9 napisał(a): huj to i ja wrzuce. dziekujem za nagrode Escobar . juz po badaniach wiec i recka nad ktora siedzialem cala noc -
klepie. jak juz mowilem, mniej tu tej stymulacji trochu ale jest fajnie, fajniusio xd
dobra, starczy bo zem sie rozpisal jak pojebany
kot_kreskowy o, a to ta karta krypto debetowa
Mordeczko możesz rozwinąć swoją wypowiedź o tym że jest tu mniej stymulacji? Jaka droga podania? Testowałem sniffem i nie zauważyłem żeby coś bylo nie tak
04.09.2024, 21:42
(04.09.2024, 20:33)smakosz napisał(a): Mordeczko możesz rozwinąć swoją wypowiedź o tym że jest tu mniej stymulacji? Jaka droga podania? Testowałem sniffem i nie zauważyłem żeby coś bylo nie tak
Zebys sie nie oszukal, na zdjeciu u niego widnieje Nep a nie 3cmc Ice
DarkSonia ty rowniez, nie trudno rozroznic jak ktos widzial na zywo jedno i drugie.
Nep od Pabla ma charakterystyczne krysztalki, miekkie a zarazem czesto w takie wlasnie plaskie sie krusza.
04.09.2024, 21:47
Wiem mordeczko że nep i właśnie o niego pytalem żeby napisal co miał na myśli że jest mniej stymulacji w nim
04.09.2024, 21:50
Sort jest ten sam ktory byl na wejsciu, bez zmian a sadze ze kej odnosi sie do jakiegos innego sortu z innego sklepu.
Albo juz tak czesto wali ze tolerka sie zrobila i nie czuje
Albo juz tak czesto wali ze tolerka sie zrobila i nie czuje
Nie wiem do czego się odnosi dlatego pytam. Ale ja testowałem ten sam sort i dla mnie on jest bardzo dobry. Nawet dawki 30-50 mg dobrze klepią a testowałem różne sorty i czasami musialem walić 100 mg żeby mieć ten sam efekt co sort u mr escobara Ogólnie polecam sklep bo jest konkretny
05.09.2024, 06:11
Siemka, będzie coś jeszcze w ofercie, np a-pihp, czy na razie NEP z mocniejszych?