Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zaburzony sen
01.09.2024, 17:14
No ja ostatnio po choroszczy to śnie rpzjebane miałem w trzy dupy . Ale znalazłem złoty środek tylko nie oszukujemy się zdrowy nie jest ale narazie działa i się wysypiam i szybko zasypiam.
Przed snem piję browarka i klona 1mg przed i 1mg po wypitym. Zasypiam szybko.
Dzisiaj spróbuję 1mg na pół tak zrobić . Najlepiej, żeby tego alkoholu nie było
Przed snem piję browarka i klona 1mg przed i 1mg po wypitym. Zasypiam szybko.
Dzisiaj spróbuję 1mg na pół tak zrobić . Najlepiej, żeby tego alkoholu nie było
01.09.2024, 17:29
EmStO Wiesz, że na dłuższą metę to nie jest wyjście? Możesz mieć wtedy jeszcze gorsze problemy z zaśnięciem niż do tej pory wiem co pisze. Nie ma to jak przyzwyczaić organizm do benzo na lepszy sen, wiadomo śpi się lepiej bo jak dziecko świeżo narodzone śpisz, ale to nic dobrego. Znajdź inną alternatywę. Ile czasu już tak zarzucasz tego klona na lepszy sen?
01.09.2024, 18:14
EmStO 6 dni to prawie tydzień więc już jakieś przyzwyczajenie jest dla organizmu. Więc powoli bym się z tego wycofywał dla swojego dobra. I uważaj z odstawieniem takie regularne branie to już nawyk. U mnie przy odstawieniu benzo w szpitalu nagle z dnia na dzień skończyło zjazdem typu schizy itp.
01.09.2024, 18:49
Lifeisbrutal Mordeczko dziękuję ale ja dobrze wiek co mam robić
Przypomnij sobie mój ciąg bodajże 2021/22 skończyłem co się ze mną działo wtedy ile szło Benzo i jak to benzo jeszcze szło ....... :/
Przypomnij sobie mój ciąg bodajże 2021/22 skończyłem co się ze mną działo wtedy ile szło Benzo i jak to benzo jeszcze szło ....... :/
01.09.2024, 19:31
Chochlik Mordo ja już takie przeżyłem ciężko było ale bylem wtedy wjebany .
Zszedłem teraz do 1mg klona niedługo odstawie alko ale pozostaje przy tym 1mg a po tygodniu do ćwiartki. Zobaczę jak to będzie szło to będę próbował już na sucho zasypiać.
Może już niebawem pojawi się normalna praca wtedy człowiek zmęczony to wiesz jak jest .
Zmniejszenie dawki klona o połowę była odczuwalna może i szybko zasnąłem ale szybko też się Przebudziłem. Poszedłem coś przekąsić i wyleciał mi browar z lodówki uznałem to jako znak to go wypiłem zajarałem i szybko zasnąłem. Dwa czy trzy razy się obudziłem i za wcześnie całkowicie wstałem. Przy całym klonie spałem na pewno tą godzinę dłużej i nie czułem sie zmęczony tak jak teraz.
No ale huj kawę wypiłem i jakoś trzeba funkcjonować bo obowiązki.
Dzisiaj też będzie 1mg i może bez piwa zobaczę różnice smego klona a klona z piwem.
Kurwa dobrze zaczalem spać to mnie w tej choroszczy rozlregulowali !!!
Zszedłem teraz do 1mg klona niedługo odstawie alko ale pozostaje przy tym 1mg a po tygodniu do ćwiartki. Zobaczę jak to będzie szło to będę próbował już na sucho zasypiać.
Może już niebawem pojawi się normalna praca wtedy człowiek zmęczony to wiesz jak jest .
Zmniejszenie dawki klona o połowę była odczuwalna może i szybko zasnąłem ale szybko też się Przebudziłem. Poszedłem coś przekąsić i wyleciał mi browar z lodówki uznałem to jako znak to go wypiłem zajarałem i szybko zasnąłem. Dwa czy trzy razy się obudziłem i za wcześnie całkowicie wstałem. Przy całym klonie spałem na pewno tą godzinę dłużej i nie czułem sie zmęczony tak jak teraz.
No ale huj kawę wypiłem i jakoś trzeba funkcjonować bo obowiązki.
Dzisiaj też będzie 1mg i może bez piwa zobaczę różnice smego klona a klona z piwem.
Kurwa dobrze zaczalem spać to mnie w tej choroszczy rozlregulowali !!!
Pomaganie w czymkolwiek organizmowi powoduje jego rozleniwienie. Czy ktoś suplementuje melatonine, czy teścia czy leki działające na układ trawienny. Organizm zredukuje wydzielanie tej substancji samodzielnie jak zaczniemy suplementację. I pogorszy to problem.
W przypadku dragów, trzeba odstawić, żeby dojść do normy. Ja miałem problemy ze spaniem po jakimś czasie brania mdma. Paraliż senny, ciągłe wybudzanie się ze stanu zapadania się, bo mózg nie mógł dobrze zasnąć. Po dłuższej przerwie samo przeszło.
A jak chcecie złotą radę na spanie. Wyrzućcie wszystko co generuje niebieskie światło. Wymiana żarówek na ciepłe barwy, w kompie apka typu flux która od określonej godziny zmienia barwę kolorów na pomarańczową. W telefonie ustawiony tryb czytania automatyczny od 20-21.
Ja mam żarówki ledowe ze zmienną barwą i odpalam tylko je wieczorem ustawione lekko przyciemnione i ciepła barwa. Górne mam niebieskie i odpalam na pobudkę, bo działa podobnie jak słońce.
Różnicę zobaczycie już 1 dnia.
W przypadku dragów, trzeba odstawić, żeby dojść do normy. Ja miałem problemy ze spaniem po jakimś czasie brania mdma. Paraliż senny, ciągłe wybudzanie się ze stanu zapadania się, bo mózg nie mógł dobrze zasnąć. Po dłuższej przerwie samo przeszło.
A jak chcecie złotą radę na spanie. Wyrzućcie wszystko co generuje niebieskie światło. Wymiana żarówek na ciepłe barwy, w kompie apka typu flux która od określonej godziny zmienia barwę kolorów na pomarańczową. W telefonie ustawiony tryb czytania automatyczny od 20-21.
Ja mam żarówki ledowe ze zmienną barwą i odpalam tylko je wieczorem ustawione lekko przyciemnione i ciepła barwa. Górne mam niebieskie i odpalam na pobudkę, bo działa podobnie jak słońce.
Różnicę zobaczycie już 1 dnia.
02.09.2024, 19:59
Jutro idę do pracy zobaczymy jak po ciężkim dniu będę się czół wieczorem .
Czy będę potrzebował wspomagania czy nie .
Ale też nie za bardzo chyba tak o z dupy odstawić klony bo zaczynam schodzić obecnie jestem 1mg dziennie.
Czy będę potrzebował wspomagania czy nie .
Ale też nie za bardzo chyba tak o z dupy odstawić klony bo zaczynam schodzić obecnie jestem 1mg dziennie.