Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
PacLab.pl - Temat Główny
03.09.2024, 16:01
PacLab
Witajcie, ciekawa oferta, odmienna od sklepów tu będących.
Podpisuje się, pod życzeniami sukcesu, weźcie też pod uwagę specyfikę poszczególnych produktów,
aby dla Was też ten interes było bezpieczny i zbytnio "nie rzucał się w oczy".
Witajcie, ciekawa oferta, odmienna od sklepów tu będących.
Podpisuje się, pod życzeniami sukcesu, weźcie też pod uwagę specyfikę poszczególnych produktów,
aby dla Was też ten interes było bezpieczny i zbytnio "nie rzucał się w oczy".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
03.09.2024, 16:15
PacLab na mocy nadanej mi przez zebrany tutaj kolektyw chciałem tylko zauważyć olbrzymie braki a tym samym duży popyt na alfa-pvp bądź jej gorszy lub lepszy zamiennik, ogólnie chodzi o coś aktywnego z grupy pirolidynofenonów. Lecz jeśli chcecie syntezować tylko legalne związki to za dużego obrotu nie przewiduje. A i tak nie wiem w czym to by miało pomóc skoro przed odpowiedzialnością karną nie chroni. Być może macie jakąś misję społeczna, sam nie wiem
03.09.2024, 18:13
Poszlo zamówienie zobaczymy. Mała sugestia - głownie dla osob takich jak ja. Fajnie jakby substacje miały swoje kategorie, aby bylo pogrupowane w zależnosci od profilu dzialania
03.09.2024, 18:22
To akurat bardzo dobra sugestia z tym grupowaniem substancji. Narazie to troszkę chaotycznie wygląda, ale rozumiemy to wasze początki. Każdy kiedyś zaczynał. 😁
03.09.2024, 20:03
Zamówiłem sampelka Modafinilu, w którego działaniu jestem ekspertem, bo biorę go regularnie od roku (tylko w tabletkach).
Obiecuję profesjonalną recenzję.
Obiecuję profesjonalną recenzję.
04.09.2024, 19:33
Sampel na próbę zamówiony. Czekam na paczuszke jak dojdzie dam znać po testach. Kontakt ze sklepem bardzo dobry