Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
01.09.2024, 00:24
ja zmiksowałam kiedyś efedron z mefedronem i było bardzo ciekawie
dawek nie pamiętam ale chyba było to na pewno 1 op PE do reakcji efedronu + laga bodajze 150mg mefa wiem ze nie była za wielka
dawek nie pamiętam ale chyba było to na pewno 1 op PE do reakcji efedronu + laga bodajze 150mg mefa wiem ze nie była za wielka
01.09.2024, 08:11
Mi podszedł mix 4 cmc + a pihp tak by przyjęta dawka zawierała 200/250 + 50 mg miałem te dwie proporcje .
Najlepiej to w kapsułce się sprawdzało ale nosek też dawał radę.
Najlepiej to w kapsułce się sprawdzało ale nosek też dawał radę.
04.09.2024, 09:39
Szybkie pytanie , koledze zostało trochę apvp i chce to zmixowac z nepem 50/50 bo jest w ciągu na apvp i boi się że po apvp nep go nie poklepie, czy jest sens łączyć apvp z nepem pol na pol ? Ktoś coś? Ewentualnie 70 % nepa i 30% apvp ?
Dodam że jest weteranem apvp grama ma na 2-3 godz i tylko vapo, więc o shizy się nie martwi pzdr.
Dodam że jest weteranem apvp grama ma na 2-3 godz i tylko vapo, więc o shizy się nie martwi pzdr.
04.09.2024, 10:00
W kwestii samego vapo się nie wypowiem, ale zrobiłem doświadczenie na sobie i poszedł podobny mix bo proporcje inne ale generalnie albo poczuje go bardzo znikomo, albo wcale.
Ja poczułem znikomo ale to było przy sniffie, generalnie nie polecam tego kodu, szkoda organizmu dla wątpliwej jakości fazy a pewnej nieprzyjemności w postaci tzw kardio
Ja poczułem znikomo ale to było przy sniffie, generalnie nie polecam tego kodu, szkoda organizmu dla wątpliwej jakości fazy a pewnej nieprzyjemności w postaci tzw kardio
04.09.2024, 11:43
NEP z apvp przy vapo fajnie się sprawdza. Sniffa takiego mixu nie próbowałem.
Proporcje sami dobierajcie hehe
Proporcje sami dobierajcie hehe
04.09.2024, 16:45
Nie odczułem. Ale każdy jest inny więc nie mogę zagwarantować że u kogoś będzie inaczej