Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
28.08.2024, 22:01
Z klasyków od których zaczynałem to pixy i koko, teoretycznie feta, ale ze stymulantami mam problem się zatrzymać krócej niż ciąg 2-3 dniowy, a potem umieram przez 3 kolejne. Jakieś 10 lat temu poznałem 3-MMC i to był kozak. Nie wiem jakim cudem mnie wtedy mef ominął, ale myślę, żeby przetestować, to może tabela się zmieni heh.
31.08.2024, 15:33
jaki sens ma taki miks? mda to mdma na sterydach,pewnie mocno wjezdza to na serce
(28.08.2024, 19:59)DannyDeVito napisał(a): LOBO
Ladnie zakrecil ludzmi ze takie "czyste" ma - nawet ja jak chcicialem paste wziac bo stwierdzilem ze podsusze to ropucha: "Mordo ja bym Ci jednak polecil nasz siarczanik - klasa". Juz widze jak w tym glucie od niego masz idealny mix 4 rodzajow amfetamin. Adderal to adderal, nie podrabialny. Raczej trzeba miec naprawde dosyc dobry, dokladny sprzet zeby go wyprodukowac.
Czy to bylo w siarczanie zaby:
Kod:Combination of
25% – stimulantKod:amphetamine aspartate monohydrate
12.5% levo; 12.5% dextro)
25% – stimulantKod:amphetamine sulfate
12.5% levo; 12.5% dextro)
25% – stimulantKod:dextroamphetamine saccharate
(0% levo; 25% dextro)
25% – stimulantKod:dextroamphetamine sulfate
(0% levo; 25% dextro)
Kurwa nie sadze.
Dla jasności - ale on nie podawal iz ma Adderall, tylko siarczan amfetaminy... Wiec dobrze ze tego tam nie bylo;-)
01.09.2024, 14:54
(28.08.2024, 22:01)johncage napisał(a): Z klasyków od których zaczynałem to pixy i koko, teoretycznie feta, ale ze stymulantami mam problem się zatrzymać krócej niż ciąg 2-3 dniowy, a potem umieram przez 3 kolejne. Jakieś 10 lat temu poznałem 3-MMC i to był kozak. Nie wiem jakim cudem mnie wtedy mef ominął, ale myślę, żeby przetestować, to może tabela się zmieni heh.
ominał Cię MEF bo wtedy własnie go zdelegalizowali, i na jego miejsce wskoczyło własnie 3MMC, które wg. przepisów na tamte czasy było.. LEGALNE
02.09.2024, 19:48
(01.09.2024, 14:54)DarkSonia napisał(a): ominał Cię MEF bo wtedy własnie go zdelegalizowali, i na jego miejsce wskoczyło własnie 3MMC, które wg. przepisów na tamte czasy było.. LEGALNE
Właśnie nie pamiętam czy to był już nielegal. Chyba tak, bo testowałem różne rzeczy i jakoś nie pamiętam, żeby był dostępny. Może v od którego brałem (pyłki) tego nie miał. A brałem bo miał fajne kokolino, które żona uwielbiała. Ja tam wolałem czyste 3mmc i pentka.
05.09.2024, 20:09
3MMC od Gienia jprdl jak to robili z początku gdy człowiek dopiero zaczynaał z RC.
100mg oral i klatkowanie obrazu. Libido po za drogą mleczną haha pała stała jak po viagrze. No masakra. Magia!!!!
100mg oral i klatkowanie obrazu. Libido po za drogą mleczną haha pała stała jak po viagrze. No masakra. Magia!!!!