Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
r*alch**s.n**
23.04.2023, 16:47
realni działają i wysyłają normalnie paczki, odbudowali trochę złą reputację z tamtego roku, zmienili domenę (pewnie "kadry" zmienili, wiecie jak to dziala) i teraz czy to reddit czy jakas strona z recenzjami to wszystko chula i lata.
na pewno trzeba pochwalić za spory wybór tryptanin w prochu, większy niż u czapek, większy niż gdziekolwiek; mają nawet legendarne 4homcpt (ciekawe czy ubyło na mocy). analogi lsd w kroplach, szkoda, że nie mają benzo, ale tego produktu nigdy nie stockowali z tego co pamiętam (kanna też jakby kto pytał).
do cebulandii leci pp z trackiem, spoko opcja za 12.50€
na pewno trzeba pochwalić za spory wybór tryptanin w prochu, większy niż u czapek, większy niż gdziekolwiek; mają nawet legendarne 4homcpt (ciekawe czy ubyło na mocy). analogi lsd w kroplach, szkoda, że nie mają benzo, ale tego produktu nigdy nie stockowali z tego co pamiętam (kanna też jakby kto pytał).
do cebulandii leci pp z trackiem, spoko opcja za 12.50€
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
24.04.2023, 21:52
rozne FMA, mnostwo trypt, lizergamidow, jest MAPB i APB, jestem ciekaw jak tam z jakoscia bo arsenal co najmniej interesujacy
01.09.2024, 21:32
Obecnie sklep posiada promocje na 2mmc, 2fma, 2fea, 2cmc z powodu zbliżającego się bana. Chciałem założyć wątek z tym sklepem ale widzę że już jest to tylko odświeżę, zamawiał ktoś coś ?
05.09.2024, 19:52
Teraz maja promo fajne. I wysyłają RC w zamian za to że wyślesz im jakaś nutę którą lubisz. Dodatkowo RC jak wyślesz im jakiś rapowy kawałek napisany przez siebie
06.09.2024, 05:02
To dostałem na maila:
Pamiętaj, aby wysłać swój ulubiony utwór miesiąca na ***************** e-mail *************** każdy wybrany utwór otrzyma losową nagrodę wybraną przeze mnie. Dosłownie, musisz po prostu wysłać muzykę, którą lubisz, a potencjalnie możesz zdobyć RC. To naprawdę takie proste!
😃 EUFORYCZNA WYPRZEDAŻ 😃
Jaki jest inny sposób, aby przygotować się na jesień, zaopatrując się w wkrótce zakazane fenyloetyloaminy . Dlatego wprowadziliśmy je na sprzedaż w tym tygodniu 🙂
Od teraz do 10 września obowiązuje 10 % zniżki na WSZYSTKIE fenyloetyloaminy do 10 g/25 sztuk .
Wystarczy użyć kodu: PHENYLWHAT
Chcesz pomóc i pokazać swoją sztukę? Zawsze szukamy osób z talentem graficznym, które dodadzą odrobinę stylu; jeśli tworzysz projekty, koszulki, nadruki itp., napisz do mnie e-mail, a coś z tym zrobimy. Napisz do mnie na **************e-mail************
Połącz się jeszcze głębiej ze swoim zespołem badawczym - Przeglądaj Phenethylamines
🌀 Czas na rym 🌀
…możesz śmiało przesłać swoje, aby wygrać nagrody
Ok sorry.. chciałem dac użytkownikom łatwe RC do zdobycia. Jak coś to PW
Pamiętaj, aby wysłać swój ulubiony utwór miesiąca na ***************** e-mail *************** każdy wybrany utwór otrzyma losową nagrodę wybraną przeze mnie. Dosłownie, musisz po prostu wysłać muzykę, którą lubisz, a potencjalnie możesz zdobyć RC. To naprawdę takie proste!
😃 EUFORYCZNA WYPRZEDAŻ 😃
Jaki jest inny sposób, aby przygotować się na jesień, zaopatrując się w wkrótce zakazane fenyloetyloaminy . Dlatego wprowadziliśmy je na sprzedaż w tym tygodniu 🙂
Od teraz do 10 września obowiązuje 10 % zniżki na WSZYSTKIE fenyloetyloaminy do 10 g/25 sztuk .
Wystarczy użyć kodu: PHENYLWHAT
Chcesz pomóc i pokazać swoją sztukę? Zawsze szukamy osób z talentem graficznym, które dodadzą odrobinę stylu; jeśli tworzysz projekty, koszulki, nadruki itp., napisz do mnie e-mail, a coś z tym zrobimy. Napisz do mnie na **************e-mail************
Połącz się jeszcze głębiej ze swoim zespołem badawczym - Przeglądaj Phenethylamines
🌀 Czas na rym 🌀
…możesz śmiało przesłać swoje, aby wygrać nagrody
Ok sorry.. chciałem dac użytkownikom łatwe RC do zdobycia. Jak coś to PW
Maniek napisał 06.09.2024, 13:20:
Nie można bez zgody admina reklamować sklepu (linki, kontakt do sklepu itp.)
Nie można bez zgody admina reklamować sklepu (linki, kontakt do sklepu itp.)