Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina
18.08.2024, 19:51
Pamiętam jak dostałem od ducha w gratisie chyba 😂 jedna listwę spróbowałem kurwa miałem wrażenie że mam obraz oddalony trochę jak w grze chodziłem jak najebany strąciłem z mebli parę rzeczy które się pobiły nie przypadło mi to do gustu i oddałem to dla kolegi nie wiedząc co to jest.
A on poszedł w miasto i zaczął częstować tym ludzi a walili z tego kreski po 50/100mg 😂😂 podobno kolegę musiał z taksówki po takiej rysce wyciągać bo bezwładny był hahahahahahaba jeszcze parę rzeczy się wydarzyło ale już chuj yam
A on poszedł w miasto i zaczął częstować tym ludzi a walili z tego kreski po 50/100mg 😂😂 podobno kolegę musiał z taksówki po takiej rysce wyciągać bo bezwładny był hahahahahahaba jeszcze parę rzeczy się wydarzyło ale już chuj yam
Be objective and honest.
29.08.2024, 04:44
Keta Keta Keta ! Ostatnio 3 g przerobiłem w dobę i było przecudownie. Pizgam od razu +200 mg, tak żeby mieć loty. S&S typowo dysocjantowe - łóżeczko, słuchawki, zasłonięte wszelkie źródła światła (ręcznik na laptop XD) i latamy. Kocham ten stan, gdy nie potrafię się wysłowić, nie umiem czytać, bo mózg nie przetwarza tekstu, zamykam oczy i się zaczyna. Teleportacje, generowanie różnych przestrzeni, bardzo przyjemne doznania fizyczne - czujesz jakbyś zatapiał się w maśle, ketamina delikatnie muska oraz masuje całe ciałko, wydłuża ciało - tylko trzeba pozwolić jej działać. Kładziemy się i pozostajemy w bezruchu i mamy zapewnione fantastyczne, choć krótkie loty. Afterglow to świetny humor, uczucie świeżości trwające kilka dni.
Tak, kocham ketaminę, i będę częściej się z nią stykał - to jest pewne. A jakie wy macie loty ? I jaki macie stosunek do tej substancji ? Stosujecie bardziej "imprezowo" niskie dawki, czy też latacie w łózku na wysokich ?
Tak, kocham ketaminę, i będę częściej się z nią stykał - to jest pewne. A jakie wy macie loty ? I jaki macie stosunek do tej substancji ? Stosujecie bardziej "imprezowo" niskie dawki, czy też latacie w łózku na wysokich ?
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
02.09.2024, 14:02
Miałem to kupować na leczenie depresji, ale jednak się obsralem. W 2012 robili na tym maczany z hh i mega pozytywnie działały one na mnie przeciwlękowo i antydepresyjnie.
Ale wiadomo, potem nałóg kanna i śmierć na żywca.
Jeszcze przemyśle .
Ale wiadomo, potem nałóg kanna i śmierć na żywca.
Jeszcze przemyśle .
06.09.2024, 13:36
ketamina daje podobne odczucie,tj dysocjację,odklejenie od rzeczywistości i działa około 1h,przy większych dawkach możesz doświadczyć tzw khole czyli totalnego odcięcia świadomości od zmysłów
06.09.2024, 18:22