Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki jest nałagodniejszy RC
trudne pytanie bo co innego powiedzą Ci pewni userzy, którzy sugerują się badaniami - i nie mam do tego nic - każdy ocenia substancje wg. własnego uznania.
a co innego ludzie, którzy lecą lata na pewnych substancjach i subiektywnie nic im nie jest, czują się świetnie, nie maja uboków, a każde posiedzenie z daną substancją kończy się bez zwały i cudnym głębokim regenerującym snem, po którym następnego dnia idziesz do pracy jak gdyby nigdy nic
ja tak mam po 4MMC
dorzuciłam bym 2MMC bo serio działa na mnie super ( a nie brałam już chyba z rok ) nie pamiętam bym się kiedykolwiek źle czuła po tych substancjach nawet jak zarzuciłam srogie dawki
do całości pewnie bym wrzuciła jeszcze 3MMC ale tutaj jak weźmiesz za dużo potrafi tak wystrzelić, że nie wiem jak się nazywam, nie mówię że mi się to nie podoba, ale do bezpiecznych zwł kiedy mówimy o większych dawkach to bym tej substancji nie zaliczyła.
ciekawie wypada 3CMC - kurcze no działa na mnie magicznie łagodnie jest super pozytywnie, tylko czuje to w organizmie kilka dni i bardzo bardzo powoli ze mnie schodzi
Mef i 2MMC to dla mnie najlajtowsze usbstancje jakie brałam.
a co innego ludzie, którzy lecą lata na pewnych substancjach i subiektywnie nic im nie jest, czują się świetnie, nie maja uboków, a każde posiedzenie z daną substancją kończy się bez zwały i cudnym głębokim regenerującym snem, po którym następnego dnia idziesz do pracy jak gdyby nigdy nic
ja tak mam po 4MMC
dorzuciłam bym 2MMC bo serio działa na mnie super ( a nie brałam już chyba z rok ) nie pamiętam bym się kiedykolwiek źle czuła po tych substancjach nawet jak zarzuciłam srogie dawki
do całości pewnie bym wrzuciła jeszcze 3MMC ale tutaj jak weźmiesz za dużo potrafi tak wystrzelić, że nie wiem jak się nazywam, nie mówię że mi się to nie podoba, ale do bezpiecznych zwł kiedy mówimy o większych dawkach to bym tej substancji nie zaliczyła.
ciekawie wypada 3CMC - kurcze no działa na mnie magicznie łagodnie jest super pozytywnie, tylko czuje to w organizmie kilka dni i bardzo bardzo powoli ze mnie schodzi
Mef i 2MMC to dla mnie najlajtowsze usbstancje jakie brałam.
09.09.2024, 12:24
Na pierwszy raz to zdecydowanie poleciłbym cherry od escobara, czy w przeszłości te starsze wersje.
Idealnie wyważona była to sól i trudno było o przedawkowanie.
Idealnie wyważona była to sól i trudno było o przedawkowanie.
14.10.2024, 13:01
Przyjacielu, jak chcesz łagodnie to czemu akurat rc? Zainteresuj się nootropami albo ciekawymi roślinami. Będzie łagodnie a kolejnym plusem jest to że to będzie raczej legalna rozrywka. Jak lubisz subtelny czilloucik to na początek polecam lteaninę. Jak wolisz stymulację ciut mocniejszą niż kawa to są rzeczy takie jak modafinil.