Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
PacLab.pl - Temat Główny
09.09.2024, 11:07
Miejmy nadzieję że opinii tak mało jest dlatego że na działanie nootropów trzeba trochę poczekać a nie dlatego że nasza elita samplowa wzięła i nie zamierza pisać. Sam jeszcze swojej opinii nie napisałem bo kurde ludzie, ocenić nootrop po jednej dawce to trochę ciężko. Trzeba trochę tego podjeść żeby były efekty xDDDD
10.09.2024, 13:32
Zamówenie poszło w *****szczegóły*****, według regulaminu mają 2-10dni na dostawę. Narazie się nie śpieszą
+ za support na stronie i szybko wygenerowali etykietę.
+ za support na stronie i szybko wygenerowali etykietę.
Maniek napisał 10.09.2024, 13:40:
Proszę nie pisać szczegółów dotyczących zamówienia (kiedy złożyłeś zamówienie, kiedy opłaciłeś, kiedy paczka została nadana, kiedy odebrana itp.)
Proszę nie pisać szczegółów dotyczących zamówienia (kiedy złożyłeś zamówienie, kiedy opłaciłeś, kiedy paczka została nadana, kiedy odebrana itp.)
10.09.2024, 14:21
mieści się w ramach, ale jeżeli masz duże widełki to wiadomo - dolna granica szybko, zbliżasz się do górnej to długo. Wszystko narazie regulaminowo. Jest to moje subiektywne zdanie.
10.09.2024, 14:25
A okej, jeśli regulaminowo to nie ma co pisać na razie, że dłużej skoro jeszcze nie minęło.
Zależy też z którego regionu Polski piszesz pewnie bo może się to opóźnić zawsze o 1-2dni.
A ja mam pytanie do vendora czy ma zamiar wprowadzić jakieś kanna?
Zależy też z którego regionu Polski piszesz pewnie bo może się to opóźnić zawsze o 1-2dni.
A ja mam pytanie do vendora czy ma zamiar wprowadzić jakieś kanna?