Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aplikacja pod napletek. Jakie odczynniki się do tego nadają?
09.09.2024, 11:21
no żrącą substancja w tak waznym narzadzie jest (przynajmniej dla mnie) dużo gorsza niż ew zniszczenia śluzówki nosa hehe
09.09.2024, 11:23
Wy to macie pomysły jak walić kwasa to pod język nie pod napletka czy pod powiekę hehe
09.09.2024, 19:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.09.2024, 19:17 przez kot_kreskowy.)
(09.09.2024, 11:21)daniel776 napisał(a): no żrącą substancja w tak waznym narzadzie jest (przynajmniej dla mnie) dużo gorsza niż ew zniszczenia śluzówki nosa hehe
Powiem tak, te "zniszczenia" o których piszesz są mniejsze tą metodą a niżeli sniffem.
Feeling z tej metody jest świetny dla wszystkich alf, mefedronu, większości chlorów, hexenu, analogu hexa a nep to jest po prostu magia podany w ten sposób, libido skacze jak w żadnej innej metodzie aplikacji i nic a nic nie piecze nawet wsypując go na sucho.
Owszem czułem czasem delikatne pieczenie ale to tylko przy niektórych cmc-kach (np 4cmc deluxe- tego nie polecam absolutnie tą metodą)
Metamorfoza
kot_kreskowy potwierdzam, próbowałem też metody z napletkiem jeśli chodzi o nepa i to był jakiś turbo zapalnik pod libido 😆
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
10.09.2024, 19:13
kurvvisko kot_kreskowy ale jak Wy to robicie? kruszycie dokładnie kryształ, ściągacie kapelusz z chuja i wsypujecie proch na naplet, zakładacie kapelusz i czekacie jak się wchłonie? cały materiał znika, czy coś zostaje? jak to wygląda? ciekawi mnie to
10.09.2024, 19:20
Kapelusza ściągać nie muszę, bo sam mi się bardzo dobrze ściąga, za to przy takim libido muszę go dobrze naciągnąć 😆
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
10.09.2024, 19:25