Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
10.09.2024, 12:42
Chciałem o tym samym napisać
Ziółko obowiązkowo u mnie do szczurania ale myślę że koledze chodziło o 2 substancje podobnego działania. Np. 2 stimy.
Mnie w kabel brzydzi branie, nienawidzę igieł.
I to z tego powodu nie odpada Hera bo kiedyś paliłem ale w żyłę bym jej nie zapodał.
Co innego teść, to już spoko. Po prostu od żył mnie odrzuca więc wszystko co w żyłę nie dla mnie
Ziółko obowiązkowo u mnie do szczurania ale myślę że koledze chodziło o 2 substancje podobnego działania. Np. 2 stimy.
Mnie w kabel brzydzi branie, nienawidzę igieł.
I to z tego powodu nie odpada Hera bo kiedyś paliłem ale w żyłę bym jej nie zapodał.
Co innego teść, to już spoko. Po prostu od żył mnie odrzuca więc wszystko co w żyłę nie dla mnie
Ja never opio again, raz tylko próbowałem Czarodzieja od pasjonata i tylko się czułem po tym jak otruty, poza tym jestem wystarczająco podatny na uzależnienia, żeby w takie substancje automatycznie się wpierdolić.
Przecież zaczyna się od alko.
(12.09.2024, 13:28)Maniek napisał(a): To jest tak samo prawdziwe, jak stwierdzenie, że każdy zaczyna od weedu, a kończy ze strzykawką na dworcu.
Przecież zaczyna się od alko.
12.09.2024, 14:28
Nie każdy zaczyna tak samo, niektórzy się kurwa potrafią piwem doprowadzić do stanu w którym nie funkcjonują. A niektórzy zaczynają od twardych dragów i jakoś żyją. Czego bym nie wziął? Kanna. Od kanna kurczy się przyrodzenie.
14.09.2024, 17:41
pamietajcie jak ktos pisze/mowi ze nie ruszy nigdy opio to zapomina o tym ze nawet stoperan jest lekiem opioidowym...