Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
quasar-********.c**
13.09.2024, 10:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.09.2024, 10:47 przez voice.of.voiceless.)
Omnibus od końca, piszesz @ i po niej wpisujesz znaki z nicku, powinno się pojawić od razu
też chciałem to zamówić, ale było out of stock
jak sam wspomniałeś, jesteś przewrażliwiony, a ja byłem pewny od momentu wysłania trackingu, że dostanę ją w ręcę - to nie designer
odemnie recki na metakwalon nie będzie, bo mnie nic nie jebło (GABA A spalone żywcem), ale wstawię opinie od kumpli beztolerkowców, dostali każdy po 4mg
też chciałem to zamówić, ale było out of stock
jak sam wspomniałeś, jesteś przewrażliwiony, a ja byłem pewny od momentu wysłania trackingu, że dostanę ją w ręcę - to nie designer
odemnie recki na metakwalon nie będzie, bo mnie nic nie jebło (GABA A spalone żywcem), ale wstawię opinie od kumpli beztolerkowców, dostali każdy po 4mg
13.09.2024, 11:18
30.09.2024, 11:50
Ale niespodzianka przy próbie zamówienia, wołają dowodu osobistego bez tego nie idzie zamówić oczywiście odpuściłem zamówienie myślałem że to jest tylko taki zapis dla picu żeby służby się nie czepiały tak jak zresztą napisał voice.of.voiceless ale jednak nie bo bez dowodu się nie zamówi.
Oni tam mają podzielone produkty na różne kategorie wiekowe 18,21 i 24 może z tej kategorii 18 wystarczy zaznaczyć że ma się 18 lat i zamówienie przechodzi ale z kategorii 21 i 24 nie przechodzi musi być dowód napisałem nawet w tej sprawie do sklepu i poniżej zamieszczam odpowiedź w oryginale czyli po niemiecku i pod spodem z tłumaczeniem na polski.
Guten Tag,
Sie müssen Ihren Ausweis einsenden.
Dies können Sie über das Formular ‚Alterskontrolle‘ auf der Webseite erledigen und die von uns gezeigten Stellen schwärzen.
Witam,
Musisz przesłać swój dowód tożsamości.
Możesz to zrobić za pomocą formularza
,,Sprawdzenie wieku” na stronie internetowej i zaczernić obszary, które pokazaliśmy.
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]Możesz to zrobić za pomocą formularza "Sprawdzenie wieku" na stronie internetowej i zaczernić obszary, które pokazaliśmy.[/font][/font]
Oni tam mają podzielone produkty na różne kategorie wiekowe 18,21 i 24 może z tej kategorii 18 wystarczy zaznaczyć że ma się 18 lat i zamówienie przechodzi ale z kategorii 21 i 24 nie przechodzi musi być dowód napisałem nawet w tej sprawie do sklepu i poniżej zamieszczam odpowiedź w oryginale czyli po niemiecku i pod spodem z tłumaczeniem na polski.
Guten Tag,
Sie müssen Ihren Ausweis einsenden.
Dies können Sie über das Formular ‚Alterskontrolle‘ auf der Webseite erledigen und die von uns gezeigten Stellen schwärzen.
Witam,
Musisz przesłać swój dowód tożsamości.
Możesz to zrobić za pomocą formularza
,,Sprawdzenie wieku” na stronie internetowej i zaczernić obszary, które pokazaliśmy.
[font=.SF UI][font=.SFUI-Regular]Możesz to zrobić za pomocą formularza "Sprawdzenie wieku" na stronie internetowej i zaczernić obszary, które pokazaliśmy.[/font][/font]
30.09.2024, 11:52
U niemców trzeba takie fikołki robic niestety. Tak to jest jak sie chce sprzedawać tam dopki w majestacie prawa.
30.09.2024, 12:30
Myslicie, że kolekcjonerki dowód z https://dokumencik.com.pl/ przeszedł by weryfikację?
30.09.2024, 12:38
777 ciekawe ale szkoda kasy na ten Ala dowód tym bardziej że to parę gram chciałem tylko zamówić, a nie chce mi się latać po mieście za żulem i robić zdjęcia dowodu bo w większości i tak oni dowodów nie mają a nawet jak mają to nie wiadomo czy by nie było później problemu z odbiorem na parcelu jak by dowód zawołali.