Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Reputacja
15.09.2024, 16:07
Co myślicie o dawaniu punktów reputacji (+5) dla vendora który cokolwiek odpisze?
Ja uważam, że powinno być jednak przyznawane punkty za posty które są pomocne a nie, że ktokolwiek coś napiszę z administracji forum lub vendorow i dostaje masę punktów reputacji i zanieczyszcza to ranking.
Rozpisałbym się bardziej ale jak ktoś będzie chciał to i tak znajdzie powód dla którego moja opinia jest nieprzydatna i po prostu jest jak jest.
Ja uważam, że + nie powinno się używać za samo odpisanie na kogoś post, dużo jest takich sytuacji.
Mamy niemiarodajną informacje wtedy.
Co o tym myślicie?
Ja uważam, że powinno być jednak przyznawane punkty za posty które są pomocne a nie, że ktokolwiek coś napiszę z administracji forum lub vendorow i dostaje masę punktów reputacji i zanieczyszcza to ranking.
Rozpisałbym się bardziej ale jak ktoś będzie chciał to i tak znajdzie powód dla którego moja opinia jest nieprzydatna i po prostu jest jak jest.
Ja uważam, że + nie powinno się używać za samo odpisanie na kogoś post, dużo jest takich sytuacji.
Mamy niemiarodajną informacje wtedy.
Co o tym myślicie?
Nie chodzi mi dokładnie o to.
Chodzi głównie o to, że dostaje się plusy od znajomych osób za posty nie mające praktycznie żadnego znaczenia.
Podobnie Vendorzy i Administracja.
Dla mnie +, ma jakieś znaczenie.
Za to, że ktoś nad postem poświęcił jakiś czas, pisaniem jego i ma on jakikolwiek sens.
Chodzi głównie o to, że dostaje się plusy od znajomych osób za posty nie mające praktycznie żadnego znaczenia.
Podobnie Vendorzy i Administracja.
Dla mnie +, ma jakieś znaczenie.
Za to, że ktoś nad postem poświęcił jakiś czas, pisaniem jego i ma on jakikolwiek sens.
15.09.2024, 17:26
Tutaj ile osób ma po x kont i samemu sobie pkt nabija.
A niektóre posty co huj sie o co chodzi albo bez sensu i tyle plusów co post naprawdę wartościowy.
Kolesiostwo albo multi konta .
A niektóre posty co huj sie o co chodzi albo bez sensu i tyle plusów co post naprawdę wartościowy.
15.09.2024, 20:06
(15.09.2024, 17:26)EmStO napisał(a): Tutaj ile osób ma po x kont i samemu sobie pkt nabija.
napisal typ minusujacy posty z wiedza zeby mu nie ubylo samplowiczow w znajomych hahaahaaha
15.09.2024, 22:36
Staramy sie usuwac wszelkie multikonta jak tylko je zauwazymy i jestesmy pewni w 100% kto jest wlascicielem ow konta, tak samo jest z plusami przyznanymi masowo przez jedna osobe do postow typu "czesc", "tak polecam" itp
16.09.2024, 16:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.09.2024, 16:43 przez kot_kreskowy.)
Multikoniarze zostaną namierzeni, zgwałceni, spaleni a na końcu wystrzeleni do Mozambiku na kopach
Mam nadzieję że w locie zdechną z głodu.
Mam nadzieję że w locie zdechną z głodu.