Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony?
17.09.2024, 15:01
Też nikotyna, ostatnio próbowałem ograniczyć (nie mówię o rzuceniu, ale ponad 5 stów miesięcznie boli) i udało mi się na jakieś 2 dni 😭
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.09.2024, 15:12
kurvvisko Ile? 500 zł wydajesz na szlugi? Japierdole no ja znacznie mniej paląc jednorazówki bo gdzieś około 240 zł wychodzi na miesiąc. Ale rozumiem, że ty normalne szlugi palisz. Szczerze gdybym miał wydawać 500 zł na szlugi to musiałabym przestać ćpać bo zwyczajnie nie byłoby mnie stać.
17.09.2024, 19:10
Lifeisbrutal a daj mi spokój. Zacząłem palić po osiemnastce, gdzie wszyscy mi mówili, że w takim wieku nie da się uzależnić. Schodzi mi paczka dziennie, ale oprócz nałogu lubię po prostu palić, sprawia mi to przyjemność. A za taką kwotę mam kurwa bilet na koncert, albo i nawet 3 koncerty. Nie zarabiam jakoś tragicznie, jednak ta kwota robi wrażenie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
22.09.2024, 16:03
Kofeina tylko, ale ostatnia rundka z ketaminą dała o sobie znać, jeśli chodzi o przypomnienie sobie objawów uzależnienia od maczanek lata temu xD
No i ketony myślę, że przyznać należy szczerze, dalej mi wiercą dziurę w głowie. Także tu odwyk wydaje mi się minimum trzy lata, żeby przestać o tym obsesyjnie myśleć. Oby nie więcej 🐵🐵
No i ketony myślę, że przyznać należy szczerze, dalej mi wiercą dziurę w głowie. Także tu odwyk wydaje mi się minimum trzy lata, żeby przestać o tym obsesyjnie myśleć. Oby nie więcej 🐵🐵