Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alkoholizm
30.08.2024, 20:01
Właśnie wypiłem piwo i przechodzi mi ból głowy ale jeszcze czuję nie dobór ale nie zasnę bez piwa + klon to mnie wkurwia ale po tych choroszczy tak mi się porobiło, że alkohol i klony pomogły mi dojść do siebie i normalnie zasypiać i się wysypiac.
Gdzieś kiedyś czytałem, że przy użyciu ketaminy + alkohol tylko nie pamiętam w jakiej kolejności i na jakich zasadach gościo nie pił 9 miesięcy.
Że coś tam w głowie odpowiadające za przyjemność tego alkoholu zostało wyparte działaniem ketaminy.
Nie chcę więcej nic pisać na ten temat bo nie pamiętam bo dawno to czytałam .
Może ktoś coś się na ten temat wypowiedzieć ?
Ja poszukam tego ale nie dzisiaj wstawię link.
Gdzieś kiedyś czytałem, że przy użyciu ketaminy + alkohol tylko nie pamiętam w jakiej kolejności i na jakich zasadach gościo nie pił 9 miesięcy.
Że coś tam w głowie odpowiadające za przyjemność tego alkoholu zostało wyparte działaniem ketaminy.
Nie chcę więcej nic pisać na ten temat bo nie pamiętam bo dawno to czytałam .
Może ktoś coś się na ten temat wypowiedzieć ?
Ja poszukam tego ale nie dzisiaj wstawię link.
01.09.2024, 14:01
Chyba najbardziej przejebany nałóg na świecie. Ogromną dostępność. Moja mama pije od 30 lat i konca nie widać.
Sam kiedyś naduzywałem, ale w pewnym momencie postanowiłem się wycofać i nie piję już 7 lat.
Ale pomyśleć sobie, że miałbym systematycznie takie kace, jakie miałem, to mnie przeraża.
Najgorsza używka ever.
Sam kiedyś naduzywałem, ale w pewnym momencie postanowiłem się wycofać i nie piję już 7 lat.
Ale pomyśleć sobie, że miałbym systematycznie takie kace, jakie miałem, to mnie przeraża.
Najgorsza używka ever.
09.09.2024, 14:49
Goku powiem Ci, że mam to samo.
A kolorowo nie jest. Takie odbicie lekkie od rzeczywistości ale to nie to samo co ćpanie. A najlepiej wszystko razem, alko, ćpanie, benzo i jebanie, amen
A kolorowo nie jest. Takie odbicie lekkie od rzeczywistości ale to nie to samo co ćpanie. A najlepiej wszystko razem, alko, ćpanie, benzo i jebanie, amen
17.09.2024, 19:45
Sporadycznie już pije piwko
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
18.09.2024, 01:17
Gdyby "wynaleziono" alkohol w dzisiejszych czasach to od razu trafiłby na listę substancji zakazanych, ale że jest kulturowo przyzwolony to można chlać bez umiaru. Może gdyby ludzie mieli dostępne inne alternatywy byłoby mniej problemów tego typu
18.09.2024, 06:27
Kiedyś piłem co tyg z kumplem i dziewczynami i w tygodniu trochę sam alkoholizm em tego nie nazwę ale trochę alko szło a tak poza tym teraz Zadko pije