Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co byś zrobił bez sampli?
19.09.2024, 21:39
Niewiele by to zmieniło w moim zyciu, aczkolwiek uważam, że są miłym dodatkiem do forum i mniej lub bardziej zwiększają ruch przez co przyciągają nowych klientów
19.09.2024, 22:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.09.2024, 22:20 przez kot_kreskowy.)
Życiowy sampel, namioty przy maszynie
Oczy jak skalpel, tnę klefa walę w żyłę!
Bo jestem dałnem?, mam w żyłach różne skille
I lubie harce, ten kryształ do nich bilet!
🤫
Oczy jak skalpel, tnę klefa walę w żyłę!
Bo jestem dałnem?, mam w żyłach różne skille
I lubie harce, ten kryształ do nich bilet!
🤫
Metamorfoza
19.09.2024, 22:42
życiowy sampel jakże kurwa bywa śliski
a my wciąż wpierdalamy tutaj w te same dołki
a my wciąż wpierdalamy tutaj w te same dołki
19.09.2024, 23:51
Na tym polega 'magia' narkomanii.
Uzależnisz się od pewnych emocji dostarczanych przez poszczególne substancje i zanim się obejrzysz jesteś emocjonalnym niewolnikiem klefa/alfy/nepa.
Taki jest scenariusz 98,9% ćpunów...😮💨
Oczywiście te dane sa z dupy wymyślone, jednak ciężko temu zaprzeczyć, nieprawdaż?
Bo jakby nie patrzeć ludzie pokroju Horsiaka, Ciebie, M100 etc - czyli ludzie testujący szeroki wachlarz chemii rekreacyjnej to jest garstka osób.
Kto wie, może gdybym zaczynał 8lat temu swoje testy od grzybów, dyso, benzo czy opio byłbym teraz w całkowicie innym miejscu, lecz przez popularność na tamten moment alfy/włodzia/funky - mam co mam.
Biorę też do świadomości to, że nie idąc drogą szerszych badań, na szczęście nie trafiłem na choćby takiego Mocarza, dzięki czemu nadal żyję i mam cały czas przed sobą realną wizję wstrzemięźliwości w tych zabawach.
I tak, wiem, że klefa czy tam inną alfę również można przedawkować i zejść z tego świata, natomiast mając takie doświadczenie biorę nie w ciemno to co już mam. Uważam, że pakowanie się teraz, w tym punkcie gdzie jestem, w badania innych substancji, może się to okazać dla mnie zgubne. Może nie śmiercią ale dajmy na to następną dekadą uzależnienia od kolejnej grupy substancji...
A serio, nie mam już zbyt wiele czasu by tracić kolejne lata na badania, o których obecnie nie mam zielonego pojęcia.
Wolę już lepiej do znudzenia żreć tego klefa czy tam nepa, tym bardziej, że i tak trochę się tu zasiedziałem. Jakieś dwa lata, bo pamiętam że celem było przestać w wieku 40 lat...😮💨
Łapię zadyszkę, czuję zmęczenie, po prostu wiem, że finisz już niedaleko 🥲
Metamorfoza
20.09.2024, 00:09
Sample do zamówienia to spoko temat, na początek działaności również wiadomo jak się pojawi coś nowego to kto pierwszy chętny spróbować ? Niektórzy to by krokodyla zajebali nawet jakby wiedzieli że to krokodajl ale tak było jest i będzie
20.09.2024, 14:08
Wiele u mnie by to nie zmienilo, bo sample to stanowią mniej niż 5% moich zamówień z ostanich 6 miesięcy.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !