Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
dimenhydrynat (DMH,aviomarin)
Dimenhydrynat – sól difenhydramoniowa 8-chloroteofiliny (chlorowej pochodnej teofiliny). Stosowany jako lek przeciwhistaminowy; wykazuje działanie przeciwwymiotne i antycholinergiczne. Stosowany głównie jako środek przeciwko chorobie lokomocyjnej w celu zapobiegania nudnościom i wymiotom.
Dimenhydrynat przekracza barierę krew-mózg i działa depresyjnie na ośrodkowy układ nerwowy, wykazuje działanie typowe dla deliriantów. Skutki uboczne są jednak na tyle nieprzyjemne, że duża część użytkowników deklaruje niechęć wobec substancji.
leki z dimenhydrynatem:
-aviomarin 5/10 tabletek 50mg dmh w jednej tabletce cena ~25zl za 5tabletek i ~35zl za 10 (ceny zależne od apteki ale tanie cpanie to to nie jest) reszta leków mało ważna tylko aviomarin jest z samym dmh
Sam próbowałem dmh ale za pierwszym razem jakieś dwa lata temu po 500mg poprostu zasnąłem chwilę po tym jak się załadowało ale pamiętam że zwężało mi się pole widzienia, słyszałem jak ktoś mnie woła po imieniu jak ktoś coś mówi ale tego już nie rozumiałem i przez chwile pisałem na twiterze na telefonie którego nawet nie miałem w ręce. Później jadłem ją tylko do kodeiny/dxm, kilka miesięcy temu zarzuciłem 500mg i jedyne co się stało to słyszałem że ktoś zszedł do piwnicy ale już z niej nie wyszedł i jak zamknąłem oczy na dluzej to znowu myślałem że pisze na telefonie leciutkie zwężenie pola widzenia po dłuższym wpatrywaniu się w coś też było więc tolerka trochę się wyrobiła uboki nie takie tragiczne jak przy dph (difenhydramina) ale nadal jest chujowo zle samopoczucie senność nie do powstrzymania a wyjebalem 100mg ponad kofeiny leciutkie ale zauważalne uczucie nudności ale wiadomo i tak się nie zrzygasz nawet jakbyś sobie nogę do gardła włożył, mam chęć spróbowania jeszcze raz ale cena jest przejebana i uboki leciutko odstraszają ale to cena gra główną rolę. Uzależnienie psychiczne raczej małe fizyczne nie istnieje zalecana dawka początkowa to nie więcej niż 500mg mocno rozpierdala wątrobę nie warte do czestego brania ale spróbować na pewno warto oczywiście nie namawiam hehe 😜