Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
24.09.2024, 13:29
Kiki Wystarczy jedna strone do tylu przewinac i bedziesz widzial ze jest kontakt z Pablo, ktory osobiscie napisal ~1h temu wiadomosc.
To ze ci nie odpisal po 10sekundach od wyslania wiadomosci nie znaczy ze nie ma kontaktu, wyslales wiadomosc poprawnie ? Uzywajac privnote itp ?
Jezeli tak to czekaj grzecznie, jak bez privnote napisales to nie dziw sie ze nie ma odpowiedzi.
To ze ci nie odpisal po 10sekundach od wyslania wiadomosci nie znaczy ze nie ma kontaktu, wyslales wiadomosc poprawnie ? Uzywajac privnote itp ?
Jezeli tak to czekaj grzecznie, jak bez privnote napisales to nie dziw sie ze nie ma odpowiedzi.
24.09.2024, 14:03
To dobrze , ja czekam ,póki co od wczoraj za odp. Zazwyczaj też miałem odp w ten sam dzień , a gołąb leci już też chwilę .
Dzięki za odp
Dzięki za odp
Kiki
Przyjacielu, może nie odpisuje Escobar bo stoi gdzieś w kolejce po NEP dla nas wszystkich, trochę wyrozumiałości, a będzie ok.
Wiem jak to jest, gdy człowieka czasem "cisnęło" i minuta trwała godzinę, będzie dobrze.
Jak mawiał klasyk: "tylko spokój nas uratuje"
Przyjacielu, może nie odpisuje Escobar bo stoi gdzieś w kolejce po NEP dla nas wszystkich, trochę wyrozumiałości, a będzie ok.
Wiem jak to jest, gdy człowieka czasem "cisnęło" i minuta trwała godzinę, będzie dobrze.
Jak mawiał klasyk: "tylko spokój nas uratuje"
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.09.2024, 18:47
Nie bądźcie w gorącej wodzie kąpani, Esco jest oszczędny w wiadomościach i zawsze odpisze, byleby nie na jakieś głupoty typu "kiedy ta paczka".
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
25.09.2024, 00:09
Odpisze i na takie ale opierdoli od góry do dołu 😂
Be objective and honest.
25.09.2024, 08:49
Nep nep w sumie czytam i doszczętnie nie znalazłem takiej opini. Polecicie go do zabawy z partnerka ? Podkreca libido ? Nie chce oczywiście zamienić się w zwierza a troche podnieść wydajność i wkręcić się.?
DOKŁADNIE
a odpowiedz pewnie w spamie od dawna leży .......
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
marioss wydaje mi sie że do TEGO to lepsze będzie euforyczne 4CMC niż speedujący NEP
a odpowiedz pewnie w spamie od dawna leży .......
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
marioss wydaje mi sie że do TEGO to lepsze będzie euforyczne 4CMC niż speedujący NEP
25.09.2024, 10:23
Jesli nie przesadzisz z dawkami , to po tym nepie od Szefa , libido ostro w gore i to bardzo , korzen tak napompowany jakbys pompka od roweru zassał , pisze o sniffie , nie wiem jak vapo , ale uwazaj na nepa u mnie po nepie sto tysiecy fetyszy ,zwierz itp, ale chyba oto w tym chodzi.