Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPV
21.07.2024, 18:19
MDPV - nigdzie nie widzialem nawen na polskim DN - musiaby czlowiek popatrzec za granica.
BTW, moze ktos opisac subiektywnie roznice miedzy MDPV a MDPHP?
BTW, moze ktos opisac subiektywnie roznice miedzy MDPV a MDPHP?
21.07.2024, 18:24
Mdpv miliard razy mocniejsze. Praktycznie nie do zdobycia.
Przedawkowanie jest dziecinnie proste, działa dużo dłużej i intensywniej
24.09.2024, 15:34
po ciemnej stronie mocy dwa lata temu szlo dostac z wysylka z zagranicy i to gdzie sie chcialo. obecnie ciezko o dobry i pewny market
24.09.2024, 17:53
(21.07.2024, 18:24)dzwudziesty napisał(a): Mdpv miliard razy mocniejsze. Praktycznie nie do zdobycia.
Nie do końca. Różni się w dużej mierze zakresem efektów. Jak to przy pirolidynovalerofenonach zapewne rusza układ cholinergiczny więc łatwiej o schizy.
Jedyne sensowne dawkowanie tak MDPHP jak i mdpv to rozpuszczenie 100mg w 100ml i podawanie podjęzykowe po 1mg i ocena mocy.
Co wy byście powiedzieli jakby tak szło ogarnąć 2-DPMP ?
24.09.2024, 19:44
Jakby MDPV bylo gdzies dostepne prosze o tym trabic ewentualnie jakis priv. Potrzebuje tej substancji do microdosingu.
Patrz Komu Ufasz
24.09.2024, 19:46
Każdy potrzebuje mistrzu, każdy poza tym mdpv to chyba tylko mikrodozing
PS. Czy Funky od kolekcjonera nie był pierwotnie na tym?
PS. Czy Funky od kolekcjonera nie był pierwotnie na tym?
777 kiedys któryś vendor miał mdph/mdpv i moc tego była tak ogromna aż ciężka do opisania, czyste bialutkie takie jakby śnieżynki tylko nie krystaliczne bialutkie i mięciutkie, było mega elektrostatyczne tak jakby latało sobie i przykeljalo się niczym worek do ręki który nie chce się odkleić gdy rzucasz nim do kosza
Późniejsze sorty zmieniły kolor na szary/żółty i to raczej było mdph jak sobie teraz tak przypominam ale różnica podobno niewielka między tymi substancjami, poprostu monkey dust 🐒
Pamiętam historie jak tego pierwszego sortu kolega wziął 2g i po tygodniu przychodzi mówi że taka petarda pół osiedla się porobiło razem z nim nic nie spal i pyta co to kurwa jest ! Lata mijają a on to opowiada A ja myślałem że nie zasmakowało, to było najmocniejsze co kiedykolwiek miałem okazję próbować
W 2014 miałem okazję próbować mdpv modyfikowanego ale dokładnego przebiegu tripu nie pamiętam po tylu latach wiem że napewno było grubo bo sklepik miał dużo smakowitości w ofercie być może ten najlepszy sort miałem od nich również kto by to sobie teraz przypomniał xd
Późniejsze sorty zmieniły kolor na szary/żółty i to raczej było mdph jak sobie teraz tak przypominam ale różnica podobno niewielka między tymi substancjami, poprostu monkey dust 🐒
Pamiętam historie jak tego pierwszego sortu kolega wziął 2g i po tygodniu przychodzi mówi że taka petarda pół osiedla się porobiło razem z nim nic nie spal i pyta co to kurwa jest ! Lata mijają a on to opowiada A ja myślałem że nie zasmakowało, to było najmocniejsze co kiedykolwiek miałem okazję próbować
W 2014 miałem okazję próbować mdpv modyfikowanego ale dokładnego przebiegu tripu nie pamiętam po tylu latach wiem że napewno było grubo bo sklepik miał dużo smakowitości w ofercie być może ten najlepszy sort miałem od nich również kto by to sobie teraz przypomniał xd