Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: W ofercie PacLabu najchętniej kupiłbym albo chiałbym zobaczyć... Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Nootropiki! | 6 | 8.45% | |
RESEARCH CHEMICALS. Nowe molekuły! | 26 | 36.62% | |
Benzodiazepiny | 15 | 21.13% | |
Odczynniki chemiczne | 8 | 11.27% | |
Półprodukty do samodzielnych syntez. | 2 | 2.82% | |
Bromoketony | 1 | 1.41% | |
Sprzęt labolatoryjny | 1 | 1.41% | |
ANONIMOWĄ ANALITYKĘ czystości i potwierdzania substancji chmeicznych! | 3 | 4.23% | |
Peptydy | 5 | 7.04% | |
Coś innego? Daj nam znać co! | 4 | 5.63% | |
Razem | 71 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
PacLab DARMOCJA ver 2.0 < 20:00 Paczka za FREE lub ZDUBLOWANE zamówienie za RECKĘ!
Mglus808 pełno jest takich rzeczy, zakazane w polsce są pochodne 2-pea, tradycyjne kannabinoidy (indolowe, indazolowe, benzimidazolowe itd) oraz pochodne fentanylu.. jest mnóstwo dragów które sie w tym nie mieszczą. prawo w NL wygląda podobnie.
na szczęscie w polsce prawo które wyróżnia substancje na podstawie budowy, a nie takie szaleństwo jak w UK że "jeśli środek oddziałowuje na OUN to jest nielegalny" (jak się rozpędzic, to można na podstawie takiego przepisu zdelegalizować wąchanie kwiatów)
jest mnóstwo substancji które obchodzą ustawę i są jak najbardziej srogimi rozpierdalaczami. to że większość z nich to nie są jakieś klefedrono-podobne ogłupiacze (i co sie z tym wiąże - lwia część rynku nie byłaby nimi zainteresowana) to już inna sprawa.
na szczęscie w polsce prawo które wyróżnia substancje na podstawie budowy, a nie takie szaleństwo jak w UK że "jeśli środek oddziałowuje na OUN to jest nielegalny" (jak się rozpędzic, to można na podstawie takiego przepisu zdelegalizować wąchanie kwiatów)
jest mnóstwo substancji które obchodzą ustawę i są jak najbardziej srogimi rozpierdalaczami. to że większość z nich to nie są jakieś klefedrono-podobne ogłupiacze (i co sie z tym wiąże - lwia część rynku nie byłaby nimi zainteresowana) to już inna sprawa.
26.09.2024, 13:35
s-ket to substancja kontrolowana, oni szukają rzeczy których nie ma w żadnej ustawie.
horsii przecież wszystko można przedawkować i odczuć uboczne efekty, problem jest z tym że ludzie którzy lubują się w rc(zdecydowana większość) nie umie z nich korzystać co prowadzi do skrajnych sytuacji. Druga sprawa uzależnienie, uzależnić też się można od wszystkiego co powoduje zawsze jakiś zmienny stan i zależy jak bardzo będzie odbiegał on od norm społecznych.
Super gdyby było coś aktywnego i nie powodującego zbyt dużych szkód w organizmie ale jednak użytkownicy są przyzwyczajeni do pewnych standardów i wydaje mi się że ciężko będzie się przebić przed tą ścianę.
LSD podobno nie szkodzi a jednak jest zakazane więc każda substancja psychoaktywna prędzej czy później jest zakazana lub pod kontrolą nawet glupie rozpuszczalniki bo jednak ludzie nie potrafią korzystać z chemi
Szyderca nie wiem właśnie jak to napisać że ścierwo ma być mocne ale nie dla każdego bo sobie krzywdę zrobią małolaci i zagubieni
Super gdyby było coś aktywnego i nie powodującego zbyt dużych szkód w organizmie ale jednak użytkownicy są przyzwyczajeni do pewnych standardów i wydaje mi się że ciężko będzie się przebić przed tą ścianę.
LSD podobno nie szkodzi a jednak jest zakazane więc każda substancja psychoaktywna prędzej czy później jest zakazana lub pod kontrolą nawet glupie rozpuszczalniki bo jednak ludzie nie potrafią korzystać z chemi
Szyderca nie wiem właśnie jak to napisać że ścierwo ma być mocne ale nie dla każdego bo sobie krzywdę zrobią małolaci i zagubieni
Mglus808 ja tylko mówiłem o legalności w polsce i za granicą. nie wiem skąd wziąłeś tu coś o efektach ubocznych i przedawkowywaniu.
PacLab interesują cie jakieś konkretne klasy substancji? stymulanty, opioidy, itd? czy wszystko jak leci?
mam tego troche porozpisywanego gdzieś tam na dysku drugim, potem poszukam, opisy syntez też się znajdą, i to takie ładne prosto z publikacji naukowych.
PacLab interesują cie jakieś konkretne klasy substancji? stymulanty, opioidy, itd? czy wszystko jak leci?
mam tego troche porozpisywanego gdzieś tam na dysku drugim, potem poszukam, opisy syntez też się znajdą, i to takie ładne prosto z publikacji naukowych.
26.09.2024, 14:24
Jak są możliwości to ja bym przeprowadził szybką akcję "alfa" pod innym szyldem nawet, zbił kokosy, a później cieszył się milionami na koncie dalej handlując nootropikami