Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zdrowe Zakupy - aplikacja Android / iOS (iPhone)
24.09.2024, 17:10
Źródło: https://zdrowezakupy.org/, chat gpt
Aplikacja Zdrowe Zakupy to mobilne narzędzie, które pomaga użytkownikom dokonywać bardziej świadomych i zdrowych wyborów zakupowych. Główna funkcjonalność polega na skanowaniu kodów kreskowych produktów spożywczych dostępnych w sklepach. Po zeskanowaniu, aplikacja analizuje skład produktu, wskazując, czy zawiera on składniki, które mogą mieć negatywny wpływ na zdrowie (np. konserwanty, barwniki, duże ilości cukru czy tłuszczów trans).
Kluczowe funkcje aplikacji:
Dzięki tym funkcjom, Zdrowe Zakupy staje się przydatnym narzędziem dla osób, które chcą bardziej świadomie dbać o swoją dietę i zdrowie, eliminując niekorzystne składniki z codziennych zakupów.
Aplikacja Zdrowe Zakupy to mobilne narzędzie, które pomaga użytkownikom dokonywać bardziej świadomych i zdrowych wyborów zakupowych. Główna funkcjonalność polega na skanowaniu kodów kreskowych produktów spożywczych dostępnych w sklepach. Po zeskanowaniu, aplikacja analizuje skład produktu, wskazując, czy zawiera on składniki, które mogą mieć negatywny wpływ na zdrowie (np. konserwanty, barwniki, duże ilości cukru czy tłuszczów trans).
Kluczowe funkcje aplikacji:
- Skanowanie produktów – użytkownik skanuje kod kreskowy, aby uzyskać natychmiastowe informacje na temat składu produktu.
- Ocena zdrowotna – aplikacja ocenia każdy produkt w skali zdrowotnej, wskazując, które składniki mogą być szkodliwe.
- Informacje o składnikach – szczegółowe wyjaśnienia dotyczące poszczególnych składników, ich wpływu na zdrowie oraz alternatyw.
- Propozycje zdrowszych zamienników – aplikacja często sugeruje inne, bardziej zdrowe produkty o podobnym przeznaczeniu.
Dzięki tym funkcjom, Zdrowe Zakupy staje się przydatnym narzędziem dla osób, które chcą bardziej świadomie dbać o swoją dietę i zdrowie, eliminując niekorzystne składniki z codziennych zakupów.
24.09.2024, 18:45
Dzięki za info, pobiorę i mam nadzieję, że będę regularnie używał.
Choć czytam etykiety ze składem, to nie chce mi się wyszukiwać w biegu składników, których nie znam.
Choć czytam etykiety ze składem, to nie chce mi się wyszukiwać w biegu składników, których nie znam.
27.09.2024, 00:51
No kto by pomyślał że tłuszcz z cukrem w słoiku jest niezdrowy. W życiu bym na to nie wpadł bez tej rewolucyjnej aplikacji. Do tej pory jadłem beton ale odkąd zainstalowałem tą aplikację moja dieta jest zdrowa i zbilansowana. Spożywam codziennie 59 gramów białka w postaci ekstratu z dżdżownic kalifornijskich dodanego do organicznego koktajlu z jarmużu i jagód goji.
28.09.2024, 10:13
Bogdan Boner ciekawa dieta, pozdrawiam.
A tak serio, to stało się to co myślałem - pobrałem apkę, poszedłem do sklepu i zapomniałem użyć. Na szczęście kupuję to, co mam obcykane, więc pół biedy.
A tak serio, to stało się to co myślałem - pobrałem apkę, poszedłem do sklepu i zapomniałem użyć. Na szczęście kupuję to, co mam obcykane, więc pół biedy.
17.10.2024, 11:23
Pobrałem aplikację i zaczalem jej uzywać..... Teraz jak wchodze głodny do "Stonki" na zakupy to wychodzę nie tylko głodny, ale i wkur...ny...... W jednym za dużo cukru, w drugim chemii, oleju palmowego i ..uj wie czego jeszcze.... Jak żyć Panie........???