Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Po jakich odczynnikach doświadczyliście problemów z pamięcią?
27.09.2024, 16:10
Jak przesadzę z nepem to potem jak zasnę to budzę się i nie wiem jak się nazywam trwa to około 5 minut zanim mozg się ogarnie
28.09.2024, 11:52
(27.09.2024, 14:25)Chochlik napisał(a):Szarlatan
To mnie zadziwiasz, bo ja po ketonach nie miałem obniżenia intelektuub regenerował się w kilka dni, gdy było grubiej.
po b-k też sie moze pamięć srogo popierdolić.
kiedyś (jak jeszcze receptory były nowe jak z fabryki) zarzuciłem chyba 0,6g takiego srogiego 3-cmc. jak mnie wyjebało to zerwało mi taśmę na 1,5h. ogólnie jebanie z serotoniną uposledza pamięc. chociaz takie typowe stimy typu nep, czy a-php tez moga, w mniejszym stopniu, ale moga.
28.09.2024, 13:44
A próbowaliście kanna? Wtedy to jest upośledzenie pamięci na lata, ja chyba dochodziłem do siebie 2-3.
Ketonki przy tym to niewinna zabawka.
31.10.2024, 17:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.10.2024, 17:11 przez Dzejdzej123.)
Największe dziury u mnie wywołuje długotrwałe użytkowanie wszelakich kanna ale tak to ogólnie wszystko co się stosuje w nadmiernych ilościach codziennie wywołuje dziury wystarczy aplikować daną substancje miesiąc i już się robi lekkie gówno w głowie dlatego trzeba fresha detox robic i będzie cacy
No właśnie o tym pisałem ja od czasów pierwszych smartow kolekcjonera aż po te czasy więc jakieś tam pojęcie mam zmiata z planszy na długie lata naprawdę wyjątkowy zawodnik w branży ale też nie powiem było dużo pięknych momentów heheheh tak czy tak kto ma wiedziec ten wie a ten kto nie ten się dowie pozdrowienia dla wszystkich którzy przetarli szlak turystyczny w tym czasie
(28.09.2024, 13:44)Chochlik napisał(a): A próbowaliście kanna? Wtedy to jest upośledzenie pamięci na lata, ja chyba dochodziłem do siebie 2-3.
No właśnie o tym pisałem ja od czasów pierwszych smartow kolekcjonera aż po te czasy więc jakieś tam pojęcie mam zmiata z planszy na długie lata naprawdę wyjątkowy zawodnik w branży ale też nie powiem było dużo pięknych momentów heheheh tak czy tak kto ma wiedziec ten wie a ten kto nie ten się dowie pozdrowienia dla wszystkich którzy przetarli szlak turystyczny w tym czasie
01.11.2024, 16:58
4cmc , duże dawki potrafią niezle łeb zlasować wiadomo jak wszystko w nadmiarze
i benzo oczywiście dziurawi mocno głowę
i benzo oczywiście dziurawi mocno głowę