Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromazepam
Brałem Lexomil 6mg z Francji, to jest to samo ale w pudełku miałem luźne 30 tabletek w kształcie podobnych do Xanax 2mg
Nie przypadło mi jakoś szczególnie to Benzo do gustu.
Osobiscie Nitrazepam 5mg zawsze w serduszku
No ale wypowiadając się na temat bromka - to na moje stany lękowe szczególnie na kacu to działało w dawce 12mg - 3 tabletki + 3x Zopiclone 7.5mg Dobrosen, + 2 tabsy zolpidemu dalej odczuwałem te stany (nie okresle jak działa po substancjach bo 9 miechów już nie wale).
Ja chyba już tak wykończony tymi tabletkami jestem, że końskie dawki muszę brać. Kiedyś po 15 clonach 2mg wyprowadziłem się z domu do siłowni spać ale clony się skończyły i zabawa się skończyła trzeba było meble nosić na zwale spowrotem do domu 🏠 xD
Do tego dodam, że ten rypany Lexotan 6mg u mnie w aptece kosztuje 43zł, jak babka mi w okienku powiedziała to się zapytałem czy żartuje. Zdecydowanie jak macie opcje u lekarza brać chociaż clony 0.5mg to bierzcie bo cena dobra a jakość jeszcze lepsza.
P.S Macie tak, że jak otwieracie jakieś tabletki to zawsze od strony ulotki?
Mnie to osobiście wkurwia, zamykam i otwieram z drugiej strony
Nie przypadło mi jakoś szczególnie to Benzo do gustu.
Osobiscie Nitrazepam 5mg zawsze w serduszku
No ale wypowiadając się na temat bromka - to na moje stany lękowe szczególnie na kacu to działało w dawce 12mg - 3 tabletki + 3x Zopiclone 7.5mg Dobrosen, + 2 tabsy zolpidemu dalej odczuwałem te stany (nie okresle jak działa po substancjach bo 9 miechów już nie wale).
Ja chyba już tak wykończony tymi tabletkami jestem, że końskie dawki muszę brać. Kiedyś po 15 clonach 2mg wyprowadziłem się z domu do siłowni spać ale clony się skończyły i zabawa się skończyła trzeba było meble nosić na zwale spowrotem do domu 🏠 xD
Do tego dodam, że ten rypany Lexotan 6mg u mnie w aptece kosztuje 43zł, jak babka mi w okienku powiedziała to się zapytałem czy żartuje. Zdecydowanie jak macie opcje u lekarza brać chociaż clony 0.5mg to bierzcie bo cena dobra a jakość jeszcze lepsza.
P.S Macie tak, że jak otwieracie jakieś tabletki to zawsze od strony ulotki?
Mnie to osobiście wkurwia, zamykam i otwieram z drugiej strony
22.09.2024, 21:28
Inferno
"P.S Macie tak, że jak otwieracie jakieś tabletki to zawsze od strony ulotki?
Mnie to osobiście wkurwia, zamykam i otwieram z drugiej strony "
Heh wiem o co chodzi, no temat niby lajtowy ale irytujący.
Co do bromazepamu mam właśnie Sedam 6,
cieżko zestawiać klonazepam z bromem, inny profil i przede wszystkim czas półtrwania substancji. (API)
Mimo tego bardzo fajne uczucie, pluszowość to fakt, nie powoduje takiego stanu "benzo-terminatora" jak klon,
jednak ma też swoje miejsce w mojej apteczce.
Kto ma możliwość to sobie ogarnać, to podpowiem, że Sedam 6mg 30 tabl. można wyłapać za 29zł
czyli ok. 30% w dół w stosunku do wspmnianego Lexomil 6mg.
"P.S Macie tak, że jak otwieracie jakieś tabletki to zawsze od strony ulotki?
Mnie to osobiście wkurwia, zamykam i otwieram z drugiej strony "
Heh wiem o co chodzi, no temat niby lajtowy ale irytujący.
Co do bromazepamu mam właśnie Sedam 6,
cieżko zestawiać klonazepam z bromem, inny profil i przede wszystkim czas półtrwania substancji. (API)
Mimo tego bardzo fajne uczucie, pluszowość to fakt, nie powoduje takiego stanu "benzo-terminatora" jak klon,
jednak ma też swoje miejsce w mojej apteczce.
Kto ma możliwość to sobie ogarnać, to podpowiem, że Sedam 6mg 30 tabl. można wyłapać za 29zł
czyli ok. 30% w dół w stosunku do wspmnianego Lexomil 6mg.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Czeslawo akurat u mnie w aptece mieli jakiś inny zamiennik (o 1.5zł tańszy) ale nie pytałem co to jest, wątpię aby był to Sedam tak jak mówisz bo raczej takiej rozbieżnosci cen by nie było pomiędzy aptekami.
To jednak jakieś 15zł różnicy.
P.S Do wspomnianego *Lexotan 6mg
Bo Lexomil to francuskie
To jednak jakieś 15zł różnicy.
P.S Do wspomnianego *Lexotan 6mg
Bo Lexomil to francuskie
28.09.2024, 19:23
Sedam - najlepsza opcja bromka. Bary pociete jak oryginalny xanax - jedno z fajniejszych benzo. Bardzo latwo sie odstawia. Ogolnie polecam. Nie bez powodu jest tak drogi na czarnym rynku.
Patrz Komu Ufasz