Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
quasar-********.c**
30.09.2024, 15:52
Yes, unfortunately it's common for the only two DE dealers, fo*he and qu*sar, to require you to upload your ID. I've only ordered from the second one and so far no state visit has come :-D
30.09.2024, 16:02
(30.09.2024, 12:38)kej9 napisał(a): pewnie ta. ale wszystkie wazniejsze informacje mozna zaczernic wiec ja bym wyslal swoj i ponoc po weryfikacji usuwajo ale chuj wi
Rozumiem, że żądają zdjęcie dowodu? Bo jak tak to równie dobrze można sobie w piancie machnąć jakiś zacny dowodzik, wydrukować, wyciąć ładnie i wszystko
30.09.2024, 17:40
W żabkach nic nie wołają. Dostajesz kod pin, wpisujesz czy też podajesz pani i dostajesz pakę
01.10.2024, 13:10
Dla mnie sklep jest już skreślony definitywnie, 3 godziny latania po mieście żeby ogarnąć skany dowodu i to człowieka normalnego a nie wyglądającego jak żul a oni mi odpisali że konieczna jest dodatkowa weryfikacja w postaci przesłania jeszcze swojego zdjecia do tego dowodu osobistego, wiem że sklep to nie jest wałek i faktycznie wysyłają to co mają na stronie ale ich proces weryfikacyjny to ciężkie przegięcie, poniżej zamieszczam informacje jakie otrzymałem na maila celem dodatkowej weryfikacji w języku niemieckim oraz z tłumaczeniem na Polski.
Guten Morgen,
Bitte senden Sie uns ein Bild von Ihnen mit Ihrem Ausweis zu. Dieser Vorgang ist ab einem Alter von 35+ Jahren notwendig, um Missbrauch zu vermeiden.
Vielen Dank!
Dzień dobry,
Prosimy o przesłanie nam swojego zdjęcia wraz z dowodem tożsamości.Proces ten jest konieczny od 35 roku życia, aby uniknąć nadużyć.
Dziękujemy bardzo!
Guten Morgen,
Bitte senden Sie uns ein Bild von Ihnen mit Ihrem Ausweis zu. Dieser Vorgang ist ab einem Alter von 35+ Jahren notwendig, um Missbrauch zu vermeiden.
Vielen Dank!
Dzień dobry,
Prosimy o przesłanie nam swojego zdjęcia wraz z dowodem tożsamości.Proces ten jest konieczny od 35 roku życia, aby uniknąć nadużyć.
Dziękujemy bardzo!
01.10.2024, 13:17
Co to kurwa ma być? Od kiedy sklepy z dragami wołają skan dowodu? Pierwszy raz o takim czasie słyszę.
01.10.2024, 13:23
w taki sposob na pewno nie przyciagna klientow , zwlaszcza ze malolat jeden z drugim nie bedzie sie bawil w ogarnianie lewych dowod zeby zamowic 5 czy 10g , szczerze to pierwszy raz w zyciu sie spotykam z takim czyms , jak dla mnie lipa nawet jesli niby usuwaja dane pozniej...
01.10.2024, 13:24
Lifeisbrutal Przeczytaj mój post powyżej ogarnąłem skany dowodu przód i tył normalnego kolesia w bardzo dobrej rozdzielczości wysłałem im i to jeszcze za mało chcą dodatkowej weryfikacji w postaci przesłania mojego zdjęcia tz tego z dowodu osobistego to jakieś szaleństwo.