Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tramadol (w proszku) - Opinie o produkcie
06.09.2024, 13:37
jeśli jesteś w cugu to zaprzestanie brania benzo obniza rowniez prog drgawkowy,tak na marginesie
09.09.2024, 14:59
100mg ojjjjj coś pięknego.
Wyjebka na wszystko. Pełen luz. Spowolniony. Euforia. Fajnie się rozmawia. Granice się rozmywają...
Zajebiste to jest 👌🏻
10/10
PacLab
Dziękuję za sampla 🤘🏻
Dalem recke tramadolu.
Ciężko opublikować???
Dalem też dziewczynie bo cierpi na ciągły ból biodra. 150mg. Po pół godzinie bólu zero.. Mówi że czuje takie mrowienie aż w głowie, uśmiecha się, euforia. No igła.
Naprawdę ten trampek to jest kozak!!!
Ja wrzucam go do browara. Żadnych slajdów. Wszystko ok.
10/10 💥👌🏻
Wyjebka na wszystko. Pełen luz. Spowolniony. Euforia. Fajnie się rozmawia. Granice się rozmywają...
Zajebiste to jest 👌🏻
10/10
PacLab
Dziękuję za sampla 🤘🏻
Dalem recke tramadolu.
Ciężko opublikować???
Dalem też dziewczynie bo cierpi na ciągły ból biodra. 150mg. Po pół godzinie bólu zero.. Mówi że czuje takie mrowienie aż w głowie, uśmiecha się, euforia. No igła.
Naprawdę ten trampek to jest kozak!!!
Ja wrzucam go do browara. Żadnych slajdów. Wszystko ok.
10/10 💥👌🏻
Epsiakos napisał 09.09.2024, 16:24:
Jeszcze raz bedziesz mnie pospieszal, to pospiesznym wylecisz z tego forum bo jestes tutaj tylko dlatego ze mam taki kaprys wiec hamuj sie.
Jeszcze raz bedziesz mnie pospieszal, to pospiesznym wylecisz z tego forum bo jestes tutaj tylko dlatego ze mam taki kaprys wiec hamuj sie.
10.09.2024, 07:58
Zrobilem całego grama. Żadnych sajdów. Nic.
Euforia, piękny stan taki odrealnienia ale człowiek.swiadomy wszystkiego i kumaty. Brak stresu, nerwów. Pięknie.
Naprawdę polecam 10/10
Ja wsypywalem do browara..
Wszystko git💥🤘🏻👌🏻
Euforia, piękny stan taki odrealnienia ale człowiek.swiadomy wszystkiego i kumaty. Brak stresu, nerwów. Pięknie.
Naprawdę polecam 10/10
Ja wsypywalem do browara..
Wszystko git💥🤘🏻👌🏻
10.09.2024, 15:31
Testowałem tego trampka w proszku i jestem bardzo zadowolony z efektów. Na start zarzucone 250 mg do godziny załadowalo sie i pojawilo sie lekkie ciepełko rozluźnienie i lepsze samopoczucie. W takim stanie miło sie leżalo i na wszystko miałem wyjebongo Ząb mnie bolał od 2 dni a tutaj jak ręką odjął i bólu nie ma Nie mierzyłem czasu ale kilka godzin działania napewno było. Polecam sklep i tramadol również bardzo polecam bo jest wysokiej jakości. 10/10
15.09.2024, 10:50
witajcie kompletnie zapomnialem zeb cos napisac na temat tego specyfiku
nigdy wczesniej ie mialem przyjemnosci testowania Tramadolu wiec nie mam poruwnania
dawka 250 mg troche sie bale ze moze byc za duzo ale mysle ze bylo ok jak na moja wage 80 kilo ogolnie to nie spodziewalem sie niczego wielkiegojakie bylo moje zaskoczenie po godzinie mniej wiecej wjazd BARDZO PRZYJEMNY stan moze tzw luz blus fajnie cieplo sie zrobilo moze nie jak inne opio ktore jadlem w zyciu absolutnie nie otumania wiec mozna isc do ludzi ogolnie polecam serdecznie
dzieki PacLab
fotki podalem wczesniej https://dopal.org/showthread.php?tid=4389&page=2
Pozdrawiam wszyystkich
nigdy wczesniej ie mialem przyjemnosci testowania Tramadolu wiec nie mam poruwnania
dawka 250 mg troche sie bale ze moze byc za duzo ale mysle ze bylo ok jak na moja wage 80 kilo ogolnie to nie spodziewalem sie niczego wielkiegojakie bylo moje zaskoczenie po godzinie mniej wiecej wjazd BARDZO PRZYJEMNY stan moze tzw luz blus fajnie cieplo sie zrobilo moze nie jak inne opio ktore jadlem w zyciu absolutnie nie otumania wiec mozna isc do ludzi ogolnie polecam serdecznie
dzieki PacLab
fotki podalem wczesniej https://dopal.org/showthread.php?tid=4389&page=2
Pozdrawiam wszyystkich
16.09.2024, 16:13
Pamiętajcie że jak zamierzacie dawkowac powyżej 400mg/doba trzeba dołożyć minimalna ilość benzo przeciwdrgawkowego(diazepam,klonazepam) żeby nie dostać drgawek lub epilepsji.
Zamówie trochę skoro legit. Pozdro.
Zamówie trochę skoro legit. Pozdro.
30.09.2024, 19:39
Pytanie dla osób znających się na rzeczy.
Czy tego trampka można pukać iv ?
Jeśli tak to jakie dawki ?
Kwasem cytrynowy potrzebny?
Czy tego trampka można pukać iv ?
Jeśli tak to jakie dawki ?
Kwasem cytrynowy potrzebny?
30.09.2024, 22:15
Testowałem. Za wiele nie mogę się wypowiedzieć na temat bomby. Produkt jest jak każdy widzi, czysty tramadol w prochu. Przyjęte 500mg. Po 15-20 minutach pojawia się skręt kiszek, którego przy opio bardzo nie lubię, gdybym wiedział, to bym wziął aviomarin przed. Ten skręt mi się wydawał większy, niż przy ostatnim posiedzeniu ze skudexą, ale w 40-60% zbliżony do tego po blistrze dorety 37,5+325mg, nie wiem od czego to zależne, czy to tylko przypadek? Na pewno mnie te nudności zniechęciły do posiedzeń z tramadolem na dłuższy czas, za co jestem szczerze, autentycznie wdzięczny xD.
Faza jak faza, tramalowe grzanie, na takiego tolerkowca jak ja, to 500mg nawet po 5 latach nie brania nie zrobi żadnego wrażenia. Pewnie jakbym się nawpierdalał grejpfrutów to by było coś.
Jakbym miał polecić, to bardziej do stosowania przeciwbólowo, po tej podróży sama myśl o przyjęciu +300mg wywołuje u mnie flashbacki nudnościowe. Czas najwyższy chyba tramadol połozyć na półce podpisanej wspomnienia...
Ocena: + / nie chcę dawać tutaj tragicznie niskich not, bo nie o to chodzi, mimo słabej czopki i mocnych nudności, to jednak największym plusem, za co jestem podkreślam wdzięczny, jest wywołaniu u mnie wstrętu tramadolowego. Połówkę oddałem szczurom z mniejszą tolerką, u nich faza podręcznikowa, więc rozumiem wszystkie aspekty. Można pobierać, tylko jak turbisz +300mg, to pomyśl nad jakimś aviomarinem.
Faza jak faza, tramalowe grzanie, na takiego tolerkowca jak ja, to 500mg nawet po 5 latach nie brania nie zrobi żadnego wrażenia. Pewnie jakbym się nawpierdalał grejpfrutów to by było coś.
Jakbym miał polecić, to bardziej do stosowania przeciwbólowo, po tej podróży sama myśl o przyjęciu +300mg wywołuje u mnie flashbacki nudnościowe. Czas najwyższy chyba tramadol połozyć na półce podpisanej wspomnienia...
Ocena: + / nie chcę dawać tutaj tragicznie niskich not, bo nie o to chodzi, mimo słabej czopki i mocnych nudności, to jednak największym plusem, za co jestem podkreślam wdzięczny, jest wywołaniu u mnie wstrętu tramadolowego. Połówkę oddałem szczurom z mniejszą tolerką, u nich faza podręcznikowa, więc rozumiem wszystkie aspekty. Można pobierać, tylko jak turbisz +300mg, to pomyśl nad jakimś aviomarinem.