Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
06.10.2024, 15:05
Ja wczoraj myślałem, że strona jest zablokowana, bo nie dało się wejść i wyskoczył komunikat "no sponsors for you"
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
06.10.2024, 15:24
Też wczoraj chciałem wejść na stronę niby załadowała się a tutaj jeb biały ekran i nic się nie dało zrobić.
06.10.2024, 15:39
Lifeisbrutal były jakieś błędy i chyba nieopłacona domena. Dostaliśmy info, że nie był to atak.
07.10.2024, 17:59
Ja równiez tak mam Z tym że podwójnie. Tzn mam 2 wiadomosci nieodczytane jakieś sprzed miesiecy na samym dnie skrzynki. A w powiadomieniu mam 4.
07.10.2024, 19:32
kot_kreskowy, voice.of.voiceless , horsii.
Ja tak mam od miesięcy z małymi przerwami jak już wpspominałem tutaj w poście.
Więc to raczej problem "globalny" oby naprawialny, ten błąd jest jak katar niby nieszkodliwy ale upierdliwy.
Ja tak mam od miesięcy z małymi przerwami jak już wpspominałem tutaj w poście.
Więc to raczej problem "globalny" oby naprawialny, ten błąd jest jak katar niby nieszkodliwy ale upierdliwy.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
07.10.2024, 19:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2024, 20:03 przez voice.of.voiceless.)
najlepsze jest to, że teraz mi to zniknęło
forum jak model rc - drewniany na klej
edit: znowu się pojawiło XDXDXD
forum jak model rc - drewniany na klej
edit: znowu się pojawiło XDXDXD
07.10.2024, 20:10
Silnik forum się buguje, bo u mnie jest to samo co jakiś czas. Już nawet z przyzwyczajenia przestałem na to zwracać uwagę
Ponownie próbuję namówić admina na zmianę silnika na Invision.
Ponownie próbuję namówić admina na zmianę silnika na Invision.