Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
kot_kreskowy to moje subiektywne odczucia, a o dopaminie głownie pisałam w opcji z noskiem tam praktycznie działa jak placebo
co innego oral... czuć ją, jednak w rpzyrównaniu do mefa jest jej tam tyle co wcale ( lub ja po prostu biorę takie dawki 4MMC, w której 4CMC z dopamina nie wyrabia bo przyrównuje te dwie substancje do siebie )
nie zrobiłam tego porównania bez powodu, jestem fanką Mefedronu to chyba już wie całe forum , ale czasami daję szanse innym substancją, jeżeli cos jest na plus to o tym piszę, jeśli na minus to też nie boję się o tym pisać, nie mniej jednak
4CMC vs 4MMC w mojej ocenie to dwie różne substancje, i osoby szukające tego co daje mefedron mogą się zawieść, gdzie u mnie praktycznie występowała sama serotonina ( może u kogoś być deczko inaczej ale będzie podobnie, bo dopamina jest ale dla mnie praktycznie nie znaczy w tej "fazie" nic )
dlatego, też dodaję, że jest to dla mnie serotoninowy TOP bo drugiej substancji, która tak dzwiga serotonine bez praktycznie udziału dopaminy czy noradrenaliny nie znam
co innego oral... czuć ją, jednak w rpzyrównaniu do mefa jest jej tam tyle co wcale ( lub ja po prostu biorę takie dawki 4MMC, w której 4CMC z dopamina nie wyrabia bo przyrównuje te dwie substancje do siebie )
nie zrobiłam tego porównania bez powodu, jestem fanką Mefedronu to chyba już wie całe forum , ale czasami daję szanse innym substancją, jeżeli cos jest na plus to o tym piszę, jeśli na minus to też nie boję się o tym pisać, nie mniej jednak
4CMC vs 4MMC w mojej ocenie to dwie różne substancje, i osoby szukające tego co daje mefedron mogą się zawieść, gdzie u mnie praktycznie występowała sama serotonina ( może u kogoś być deczko inaczej ale będzie podobnie, bo dopamina jest ale dla mnie praktycznie nie znaczy w tej "fazie" nic )
dlatego, też dodaję, że jest to dla mnie serotoninowy TOP bo drugiej substancji, która tak dzwiga serotonine bez praktycznie udziału dopaminy czy noradrenaliny nie znam
07.10.2024, 16:28
Bo to są różne substancje.
Dodatkowo trzeba nadmienić, że mef uwalnia też noradrenalinę i to ona w większym stopniu czyni różnicę w profilu działania.
Nie wiem dlaczego uparcie je ze sobą zestawiasz.
Dodatkowo trzeba nadmienić, że mef uwalnia też noradrenalinę i to ona w większym stopniu czyni różnicę w profilu działania.
Nie wiem dlaczego uparcie je ze sobą zestawiasz.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
11.10.2024, 09:15
Jak wygląda zejście po 4cmc dajmy na to ze przyjmę 2 g przez wieczor noc ? Czy będę wygladal na drugi dzień jak wypłosz ? co robjc żeby zminimalizować skutki następnego dnia ?
11.10.2024, 10:18
777 ok. Jest możliwe żeby w połowie nocy przerwać i próbować się położyć czy chęć kolejnej dawki gniecie mocno ?
11.10.2024, 10:49
(11.10.2024, 09:15)marioss napisał(a): Jak wygląda zejście po 4cmc dajmy na to ze przyjmę 2 g przez wieczor noc ? Czy będę wygladal na drugi dzień jak wypłosz ? co robjc żeby zminimalizować skutki następnego dnia ?To jest kwestia wybitnie indywidualna i ja np. po bieda ketonach nie miewałem zejść w zasadzie w ogóle, a po prostu byłem niewyspany/zmęczony. Minimalizacja następstw nocnej zabawy polega głównie na pilnowaniu picia i jedzenia ze szczególnym uwzględnieniem elektrolitów, a do tego warto dorzucić jakieś przeciwutleniacze.
Przerwać w połowie nocy i/lub wora można, ale zależy to od silnej woli, choć wg mnie wyrwać się ze szponów klefedronu jest akurat łatwiej, bo po kilku paru dorzutkach ich efektywność znacznie spada.
Co: 4cmc
Od: Escobar
Ilość: 3g
Wygląd i zapach: Pokruszone kryształki zapach lekko wyczuwalny klefa
Ilość zapodana i opis: Najpierw zapodalem bombkę💥 250mg popite ciepła herbatą weszło po 30 minutach i się zaczęło obraz lekko rozmazany minimalnie latał dużo euforia taka pluszowosc polecam wieczorem walne sniff i też opiszę muszę czekać na wieczór bo na razie więcej nie biorę zostawię se na później.🦾
Sniff 150mg wjazd po około 3-5 minut żre klamkę ostro na wjeździe mocne pierdolnięcie 💥euforyczne które trzyma około 50 minut podobne efekty jak przy oralu więc nie ma co tu dużo pisać.
Dzięki Escobar za możliwość test
Ocena Vendora : 10/10
Pakowanie i kontakt:mistrzostwo 10/10
Ocena sortu:9/10
Opis by Kapitan
Od: Escobar
Ilość: 3g
Wygląd i zapach: Pokruszone kryształki zapach lekko wyczuwalny klefa
Ilość zapodana i opis: Najpierw zapodalem bombkę💥 250mg popite ciepła herbatą weszło po 30 minutach i się zaczęło obraz lekko rozmazany minimalnie latał dużo euforia taka pluszowosc polecam wieczorem walne sniff i też opiszę muszę czekać na wieczór bo na razie więcej nie biorę zostawię se na później.🦾
Sniff 150mg wjazd po około 3-5 minut żre klamkę ostro na wjeździe mocne pierdolnięcie 💥euforyczne które trzyma około 50 minut podobne efekty jak przy oralu więc nie ma co tu dużo pisać.
Dzięki Escobar za możliwość test
Ocena Vendora : 10/10
Pakowanie i kontakt:mistrzostwo 10/10
Ocena sortu:9/10
Opis by Kapitan