Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
07.10.2024, 22:32
nie wiem czy to usterka, czy nie, ale można moderatorów na ignore dać, podejrzewam, że admina też, nie powinno tak być
08.10.2024, 09:54
(06.10.2024, 14:23)Czeslawo napisał(a): 777
A ja widziałem trzeciego więc masz łapę w górę.
----------------------------------------------------------------
Dopal.org
Powiedz co się dzieje, że pojawia się na moim profilu co kilkanaście minut info, że mam powiadowmienie o wiadomościach, wchdząc w nie nie ma żadych do odczytania.
Po kilku chwilach samoistenie znikają na 10-15 i powrót do początku.
Walczę już pół roku z tym, zgłaszam, na chwilę spokój i znowu.
Napisz mi jak naprawisz, ewentualnie co jest tego przyczyną na moim profilu.
Silnik się czasami buguje, jednak co jakiś czas to się przelicza automatycznie
(06.10.2024, 13:12)horsii napisał(a): W zakładce "edytuj profil" nie mam opcji ze zmianą obrazka jaki mam w tle na profilu. Inni użytkownicy mają, u mnie tego brakuje.
Obstawiam że to coś pojebane z uprawnieniami dla grupy użytkownika redaktor.
Dopal.org rzuć na to okiem proszę
Poprawione
(07.10.2024, 20:47)Rweqerew333 napisał(a): U mnie ikonki się psują
Ikonki poprawione, już powinny poprawnie się ładować
Dopal.org
Powiedz co się dzieje, że pojawia się na moim profilu co kilkanaście minut info, że mam powiadowmienie o wiadomościach, wchdząc w nie nie ma żadych do odczytania.
Próbowałeś w "Czyszczenie Wiadomości" dać usuń z każdego folderu lub które tam masz (Usunięte) odznacz opcje nie usuwaj nieprzeczytanych i powinno być git jeśli o to chodziło.
(08.10.2024, 09:40)voice.of.voiceless napisał(a): Inferno do invision też się przyzwyczaisz
#offtop
Oj uwierz, że na własnym przykładzie wiem że to zły pomysł. Jak już raz się przyzwyczaisz do jednego to później dziko się człowiek na innym będzie czuł. Przynajmniej ja tak mam i pewnie wiele osób.
+ Infuś.pvp
08.10.2024, 13:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2024, 13:02 przez Inferno.
Powód edycji: ☘️
)
horsii uważam że to całkiem co innego.
Podobnie jak byś powiedział; miałem całe życie włączniki jak wchodzę do łazienki żeby zapalić światło
a później nagle masz automatyczne zapalanie to przez jakiś czas nie próbowałbys wciskać włącznika?
Napisałem przez jakiś czas.
Czyli po tej wypowiedzi byście napisali, że po czasie do wszystkiego się przyzwyczaisz.
Oczywiście, że tak ale jak się do czegoś przyzwyczaiło szczególnie na fazie to jest co innego.
Tak jak mówiłem, te forum ma to "coś".
Wiem, że można zrobić baaardzo podobne wyglądem włącznie z dodatkami takimi jak tutaj w poście (edytor tekstu, profil itd.) ale nie będzie to samo.
MyBB jest dobry jak się umiejętnie z niego korzysta i widzi błędy oraz je na bieżąco naprawia i aktualizuje system (wraz z poprawkami do pluginow) i innych.
Podobnie jak byś powiedział; miałem całe życie włączniki jak wchodzę do łazienki żeby zapalić światło
a później nagle masz automatyczne zapalanie to przez jakiś czas nie próbowałbys wciskać włącznika?
Napisałem przez jakiś czas.
Czyli po tej wypowiedzi byście napisali, że po czasie do wszystkiego się przyzwyczaisz.
Oczywiście, że tak ale jak się do czegoś przyzwyczaiło szczególnie na fazie to jest co innego.
Tak jak mówiłem, te forum ma to "coś".
Wiem, że można zrobić baaardzo podobne wyglądem włącznie z dodatkami takimi jak tutaj w poście (edytor tekstu, profil itd.) ale nie będzie to samo.
MyBB jest dobry jak się umiejętnie z niego korzysta i widzi błędy oraz je na bieżąco naprawia i aktualizuje system (wraz z poprawkami do pluginow) i innych.
Pozdro 🦅
+ Infuś.pvp
19.10.2024, 21:35
Dopal.org
Dopal.org
Możesz sprawdzić ponownie, bo opisywana sytuacja dalej doskwiera.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !