Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie?
22.06.2022, 20:03
Ja to już chyba zawodowy xD na co dzień to piwka po robocie ze 2-3 ...
Przy weekendzie to wiadomo... zawsze jakaś butelka albo dwie pęknie, do tego browarki xD a jak jakaś grubsza okazja to whisky ! Oczywiście zawsze na zielono do tego
Przy weekendzie to wiadomo... zawsze jakaś butelka albo dwie pęknie, do tego browarki xD a jak jakaś grubsza okazja to whisky ! Oczywiście zawsze na zielono do tego
22.06.2022, 20:51
A podczas badań RC lubicie pić alko? Niektórzy lubią chlora czy jakiegoś stima przepić browarem, inni nienawidzą.
23.06.2022, 03:58
Kocham alkohol i go nienawidzę
Nie piję od ponad roku ale pamiętam, że swego czasu zanim zapodawałem 3cmc wypicie 2 browarków wpływało u mnie pozytywnie na działanie trójki
Nie piję od ponad roku ale pamiętam, że swego czasu zanim zapodawałem 3cmc wypicie 2 browarków wpływało u mnie pozytywnie na działanie trójki
23.06.2022, 07:30
W lato tylko i wyłącznie piwko albo słaby drink z lodem a na chłodniejsze dni coś mocniejszego wjeżdża! Piwo łącze jedynie z MJ. A emka jest mieszana ze wszystkich co mają na barze xD
Robię kwa kwa jak kaczka
23.06.2022, 07:40
Mohito mojej produkcji, daquiri truskawkowe, Cuba Liber, cointreau samo z kostkami lodu lub cointreau fizz,
caipirinha, margarita która była zrobiona z tequili wykonanej w 100% z agawy, no a z piwa to oczywiście perła miodowa, chivas też dobre alko ale ogólnie wolę drinki z rumem
caipirinha, margarita która była zrobiona z tequili wykonanej w 100% z agawy, no a z piwa to oczywiście perła miodowa, chivas też dobre alko ale ogólnie wolę drinki z rumem