voice.of.voiceless mysle , ze nie da rady namierzyc karty w wylaczonym telefonie (sama karta nie ma lokalizatora gps), tak samo jak tel jest na podsluchu to jak jest wylaczony to nic nie posluchaja , nie wiem jak tam w Stanach czy Chinach hehe , ale w PL nie namierza , nie maja takiej technologii, w Polsce lapia tych co nie przestrzegaja bhp no i wiadomo , ja przynajmniej nigdy nie slyszalem zeby kogos dojechali jak mial tel off.
Mglus808 wiadomo ,ze jak ktos ma smartffona + jakies icloudy lub jakies sledzenia rodzicielskie to wiadomo , ze sie taki tel namierzy mi chodzilo o tel zwykly bez aparatu ,gpsa itp , takiego telefonu wylaczonego nie da sie namierzyc na 100%
super bardzo dziekuje za ten konkretny i rzeczowy artykuljeszcze jest ta klatka faradaya, tez fajne urzadzenie. ALe trzeba wiedziec gdzie kupic, bo nie ktore nie dzialaja pozdro i z fartem
voice.of.voiceless wyłączony telefon xD dobre. Teraz telefony się nie wyłączają tak do końca. Nie wyjmujesz baterii i takie tam. Wielki brat wszystko slyszy.