Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sauna po maratonie
11.08.2024, 16:19
Co prawda minął już taki dzień po maratonie, ale zrobię sobie taką domową saunę.
08.10.2024, 19:33
Ja polecam saunę gorąco na wychodzenie z uzależnień, dużo mi pomagała jak odstawiałem maczanki.
Nawet spotkałem kiedyś jednego alkoholika na saunie, sam się przyznał do problemu i powiedział, że chodzi na saunę dlatego, że mu właśnie na dolegliwości abstynencyjne bardzo pomaga.
Dobra sprawa, jak człowiekowi się nie chce ruszać a jest wola wypocenia się xD
Nawet spotkałem kiedyś jednego alkoholika na saunie, sam się przyznał do problemu i powiedział, że chodzi na saunę dlatego, że mu właśnie na dolegliwości abstynencyjne bardzo pomaga.
Dobra sprawa, jak człowiekowi się nie chce ruszać a jest wola wypocenia się xD
14.10.2024, 12:40
Sauna ma niezaprzeczalnie zajebiste działanie na odtyranie ale byłbym ostrożny z takimi gwałtownymi środkami OD RAZU po xDDDD nawadniajcie się gnoje i dbajcie o siebie też na co dzień
16.10.2024, 00:15
Na pewno pomoże, ale też bez przesady, bo taki nadmiar ciepła nie jest korzystny na kardio
16.10.2024, 11:15
Szczególnie że gość co o to pytał chciał do sauny wskoczyć od razu jak zacznie mu schodzić, nieszczęście murowane
16.10.2024, 12:43
Od razu po maratonie raczej bym odpuścił, może na drugi dzień albo po względnym odpoczynku. Jak dla mnie umieszczanie organizmu pod wpływem skrajnych warunków zwłaszcza po już i tak nadwyrężającym doświadczeniu nie ma zbyt wiele wspólnego ze zdrowiem.