Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
22.06.2022, 19:18
Jak hexik wypada w połączeniu z jaraniem? Coś ala krajowka z buchem czy marnowanie?
22.06.2022, 19:21
Zależy ściśle od organizmu, aczkolwiek mi to robiło "Afganistan w głowie" straszny rozpierdol, gdzie innym szczurom strictie nie zracym ketonow, buch sie nie przebijal przez analog.
Najlepiej sprobuj po malutku. Glownie zalezy od organizmu. to tak samo jak mix ketony + kanna jedni lubuja/toleruja drudzy maja mish-mash ;P
Najlepiej sprobuj po malutku. Glownie zalezy od organizmu. to tak samo jak mix ketony + kanna jedni lubuja/toleruja drudzy maja mish-mash ;P
23.06.2022, 13:48
Kusi, kusi ale pieprze to dzisiaj nie zre tego, bo polegne u mnie juz wyladowalo ;-)
23.06.2022, 15:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2022, 12:49 przez voice.of.voiceless.)
moi zolnierze mowia, se spadl na jakosci tylko, ze oni ładują uczuleniowke od 200mg
na mnie dziala jak powinno (dawki klasyk 50 bez dorzutki)), zbiłem to flunitrazolamem bo mnie męczył ten speed
sort kamienny
teraz doszedl nowy sorcik, wilgotny, nie czuje zapachu, male grudki, brasowe tylko na zdjexiu sie wydaje
ROZNICE W DZIALANIU
o efektach ubocznych i czasue dzialania wspomne pozniej, bo mi szczur z klatki spierdolił
na mnie dziala jak powinno (dawki klasyk 50 bez dorzutki)), zbiłem to flunitrazolamem bo mnie męczył ten speed
sort kamienny
teraz doszedl nowy sorcik, wilgotny, nie czuje zapachu, male grudki, brasowe tylko na zdjexiu sie wydaje
ROZNICE W DZIALANIU
- mniejszy słowotok
- zwiekszona potliwość
- subiektywne odczucia: +25% mocy od kamienia (dawka 100mg)
- elegancki splyw, nie gryzie w gardlo i latwo splywa
- kreska ładuje sie ok. 10m
- mocniejszy ale krocej dziala
o efektach ubocznych i czasue dzialania wspomne pozniej, bo mi szczur z klatki spierdolił
24.06.2022, 14:57
(23.06.2022, 15:38)PUDZILLA napisał(a): ROZNICE W DZIALANIU
mniejszy słowotok
zwiekszona potliwość
subiektywne odczucia: +25% mocy od kamienia (dawka 100mg)
elegancki splyw, nie gryzie w gardlo i latwo splywa
kreska ładuje sie ok. 10ml
mniej schizogenny
wiecej dopy czuc niz w poprzedniku
czas dzialania podobny