Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cannabis420.org - Temat główny
Ja pisałem wczoraj i otrzymałem. I tak jak mówiłem, zrobię tak że 5 dni testów i każde na swieżo palenie.
Mordeczko spróbuj zrobić recenzje tak, że w każdy dzień palisz co innego. I sobie zapisujesz. Wtedy będzie fajna recenzja.
(18.10.2024, 13:09)DGEloV napisał(a): Paczka dotarła
Dziś niebawem bede palic
Ktora odmiana jest pod numerkiem np Tszy Znacie sie bo ja nie
Mordeczko spróbuj zrobić recenzje tak, że w każdy dzień palisz co innego. I sobie zapisujesz. Wtedy będzie fajna recenzja.
21.10.2024, 09:43
Ja mam chujowy aparat i nie mam jak robić lepszych zdjec a opinie napisze jak zajaram z każdej odmiany po kawałkb
21.10.2024, 09:46
Wiem wiem o opiniach, że trzeba poczekać.
A spoko, właściwie to każdy dostaje praktycznie te same sample więc zdjęcie dużo ważne nie jest i usprawiedliwia to, że masz zjebany aparat
Miłego czillu, czekamy na opinie
A spoko, właściwie to każdy dostaje praktycznie te same sample więc zdjęcie dużo ważne nie jest i usprawiedliwia to, że masz zjebany aparat
Miłego czillu, czekamy na opinie
22.10.2024, 06:56
Każde zioło bardzo mocne, czuć że wzmacniane w jakiś sposób Bardziej powiedziałbym, że to natura. Nie czuć jakichś jazd jak po d0pie 😅
Smak jest okej, nie dusi, nie drapie. Bardzo dobra MJ, wrócę na pewno z zamówieniem, polecam!
Smak jest okej, nie dusi, nie drapie. Bardzo dobra MJ, wrócę na pewno z zamówieniem, polecam!
24.10.2024, 14:32
Nie lepiej napisać e-maila do vendora, żeby się dowiedzieć? Może w ten sposób wynegocjujesz dobrą cenę?