Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - oral
Przeważnie u mnie metoda aplikacji to do nosowo moze ze 2 razy ziomek zrobił mi bombke gdzieś w terenie ale to było dawno. Jaka jest róznica w działaniu i czy jest np z 4 cmc ?
I czy jest sens bawiania sie w kapsulki czy dac na lyzeczke i popic ?
17.10.2024, 21:28
Ja też sie szykuje na to żeby pierwszy raz walnąć bombkę. Z tego co wyczytałem różnica jest taka że szczególnie z 4cmc/mmc które są euforykami żołądek lepiej przyjmuje przez co na bańce lepiej Ja mam naszykowane kapsułki po witaminach, myślę że wygodniej i bezpieczniej
17.10.2024, 21:29
Tak, jest różnica, empatogeny i euforyki powinno sie zażywać oralnie bo ich działanie sie opiera na wyrzucie serotoniny, a 95 % jej jest produkowane w jelitach, a nie w nosie.
Na lyżeczke i popic to jak lubisz sobie poparzyć w środku całą gębe klefedronem - oszczędź sobie takich wrażeń i kup kapsułki. Kosztują grosze na allegro
Na lyżeczke i popic to jak lubisz sobie poparzyć w środku całą gębe klefedronem - oszczędź sobie takich wrażeń i kup kapsułki. Kosztują grosze na allegro
Ja sobie kapsułki od kreatyny brałem. Wysypywalem kreatynke i 4cmc szło na bombie. Pamiętam jakoś 800-900mg i do tego na klonach, no powiem że ciekawie było
Tylko tyle co donosowo to trzeba w bombie jeszcze raz tyle nasypać. Np. z 300-400mg.
(17.10.2024, 21:15)marioss napisał(a): Przeważnie u mnie metoda aplikacji to do nosowo moze ze 2 razy ziomek zrobił mi bombke gdzieś w terenie ale to było dawno. Jaka jest róznica w działaniu i czy jest np z 4 cmc ?
Tylko tyle co donosowo to trzeba w bombie jeszcze raz tyle nasypać. Np. z 300-400mg.
17.10.2024, 21:48
Też pomyślałem o kapsułkach po kreatyine dobre bo duze. Ale dawka 900 na poczatek to troche duzo zaczne od mniejszej
17.10.2024, 21:50
Nie no ja nie mówię żebyś 900mg zajebał mordo ja tyle zajebałem jednym razem
Ja bym na twoim miejscu od 300-350 zaczął sobie skoro jesteś wprawiony donosowo to będzie kozak.
Ja bym na twoim miejscu od 300-350 zaczął sobie skoro jesteś wprawiony donosowo to będzie kozak.
17.10.2024, 22:20
Ja to sobie po 400mg w bombce, zapaliłem papieroska, minęło jakieś 15min i zajebałem sniffa 200mg i było cudnie
Tylko dodam, że miałem wcześniej dłuższą przerwę od prochów i na początek wleciał 1 lub 2 🐀 a później już tak jak wyżej napisane.
Tylko dodam, że miałem wcześniej dłuższą przerwę od prochów i na początek wleciał 1 lub 2 🐀 a później już tak jak wyżej napisane.
19.10.2024, 00:40
(17.10.2024, 22:20)Inferno napisał(a): Ja to sobie po 400mg w bombce, zapaliłem papieroska, minęło jakieś 15min i zajebałem sniffa 200mg i było cudnie
No dobra a co po pierwszej bombce i sniffie za nakis czas kolejna i kolejna i td czy juz tylko sniff?